Β' ΕΠΣ Άρτας: Με 2 νίκες ξεκίνησαν οι δύο Αναγεννήσεις

2017-10-15 22:18
Μπορεί η Ιστορική Αναγέννηση Άρτας να είναι μία αλλά πλέον στην Β' ΕΠΣ Άρτας συμμετέχουν δύο με τα ίδια χρώματα, παρόμοιο λογότυπο και ισάριθμες νίκες στις 2 πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. 
 
Η "παλαιά" Αναγέννηση επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Ρόκκα στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας ενώ η Νέα Αναγέννηση νίκησε 0-2 εκτός τον Ακράτητο Ακροποταμιάς. 
 Α.Ο. Αστέρας Ρόκκα.
Αναγέννηση Άρτας - Αστέρας Ρόκκα 1-0 
 
Η ομάδα που κρατάει το λογότυπο της Αναγέννησης που ξέρει ο κόσμος δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Αστέρα Ρόκκα παρόλο που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης με τον Σταύρου
 
Η επανάληψη είχε την Αναγέννηση να ελέγχει το παιχνίδι αλλά με το σκορ στο 1-0 ο Αστέρας Ρόκκα ήταν επικίνδυνος και λίγο έλειψε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά το 1-0 δεν άλλαξε και η "παλιά" Αναγέννηση έφτασε στο -2 καθώς είχε τιμωρία 8 βαθμών στην πλάτη της. 
 
Ακράτητος Ακροποταμιάς FC.Νέα Αναγέννηση Αρταίων.
Ακράτητος Ακροποταμιάς - Νέα Αναγέννηση Αρταίων 0-2
 
Επέβαλαν τον ρυθμό τους αλλά τα γκολ άργησαν να έρθουν για την Νέα Αναγέννηση καθώς το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 0-0 παρόλο τις ευκαιρίες να περάσουν μπροστά στο σκορ. 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αρχηγός της Νέας Αναγέννησης, Κόνιαρης άνοιξε τον δρόμο για την νίκη καθώς στο 65' έκανε το 0-1 ενώ ο Τζαλοκώστας στο 85' τελείωσε το παιχνίδι κάνοντας το 0-2 δίνοντας την 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην ομάδα του. 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr