Β' ΕΠΣ Άρτας: Γύρισε με νίκη η Νίκη... Καλαμιά - ΠΑΣ Ανέζα 3-2

2016-09-26 02:17
Νίκη Καλαμιάς - ΠΑΣ Ανέζα 3-2
Μετά από μια μικρή διακοπή από την ενεργό δράση η Νίκη Καλαμιάς γύρισε στα τοπικά της ΕΠΣ Άρτας και μάλιστα νικηφόρα καθώς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΣ Ανέζα που έχει φτιάξει ένα δυνατό σύνολο φέτος και έχει ως στόχο την άνοδο. 
 
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να βάλουν πρώτοι την μπάλα στα δίχτυα με τον έμπειρο Κώστα Νίκαρη να κάνει το 1-0 με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα. Η απάντηση των φιλοξενούμενων άργησε να έρθει αλλά ήταν εντός του πρώτου ημιχρόνου με τον Ρούμπο στο 40' να ισοφαρίζει και να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1. 
 
Στο 2ο ημίχρονο η Ανέζα και συγκεκριμένα ο Ρούμπος κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ καθώς στο 55' έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Η Νίκη όμως δεν πτοήθηκε από αυτό και στο 70' κατάφερε να βρει για 2η φορά δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσα με τον Γκιζέλη. Η Καλαμιά δεν αρκέστηκε με το 2-2 όμως και συνέχισε να πιέζει και τελικά βρήκε το γκολ λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον Μουζακίτη να δίνει σπουδαία νίκη στην ομάδα του ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Β' Τοπικό. 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr