Β' ΕΠΣ Άρτας 24η αγωνιστική PostGame

2016-03-20 23:08
Κυράτσα Αγ. Δημητρίου - Ακράτητος Ακροποταμιάς 1 - 1
 
Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο PreGame στο Ηπειρος-Σπορ η ομάδα του Ακράτητου Ακροποταμιάς βρίσκεται σε τρομερή φόρμα τα τελευταία παιχνίδια παρόλο που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυτό φάνηκε και στο γήπεδο της Κυράτσας, εκεί όπου η ομάδα του Αγίου Δημητρίου δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς μένοντας τελικά στην ισοπαλία, και μοιράζεται την 5η θέση με τον ΠΑΣ Ανέζας πλέον, από την άλλη ο Ακράτητος παλεύει κάθε αγώνα για το καλύτερο δυνατόν αν και χωρίς κανένα στόχο. 
Η Κυράτσα βρίσκεται στην 5η θέση με 40 βαθμούς. 
Ο Ακράτητος βρίσκεται στην τελευταία 15η θέση με 7 βαθμούς.
 
Απόλλων Γλυκορίζου - Αστέρας Φιλοθέης 1 - 4
 
Η Μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής ήρθε από Γλυκόριζο, εκεί όπου ο Απόλλων που νίκησε τον πρωτοπόρο ΑΟΚ Τζουμέρκων με 4-3 στο ίδιο γήπεδο γνώρισε την ήττα από τον 11ο Αστέρα Φιλοθέης και μάλιστα με το ευρύ 1-4, οι παίχτες του κ. Θώδη ήταν σαν να μην μπήκαν στο γήπεδο ποτέ σήμερα, με την νεανική ομάδα του Αστέρα να παίρνει σπουδαία νίκη απέναντι σε μια εκ των ομάδων που μάχεται για να ανέβει στο Α' Τοπικό. 
Ο Απόλλων Γλυκορίζου κατεβαίνει στην 4η θέση με 43 βαθμούς, μόλις 3 περισσότερους από ΠΑΣ Ανέζα και Κυράτσα Αγ. Δημητρίου. 
Ο Αστέρας Φιλοθέης ανεβαίνει στους 18 και στην 11η θέση.
 
 
Διαγόρας Κομμένου - ΑΕ Ξηροβουνίου 2 - 6
 
Χωρίς εκπλήξεις στην Αγία Παρασκευή, εκεί που το Ξηροβούνι καθάρισε εύκολα με τα 2 γκολ του Δόση και από ένα του Γογολου, Καπέλου, Βίτσιου και Σκανδάλη να δίνουν τους 3 βαθμούς στην ομάδα του κ. Καρρά, που την διατηρούν σε τροχιά τίτλου με τον τελευταίο αγώνα στην Καμπή όπως όλα δείχνουν να κρίνει το πρωτάθλημα. 
Η ΑΕ Ξηροβουνίου φτάνει τους 59 βαθμούς στην 1η θέση.
Ο Διαγόρας Κομμένου κατεβαίνει στην 14η θέση με 10 βαθμούς.
 
 
Αστέρας Ρόκκα -  ΑΕ Λουτροτόπου 0 - 1
 
Την νίκη κατάφερε να πάρει μέσα στα Ρόκκα η ομάδα του Λουτροτόπου, δύο ομάδες ισάξιες, κάτι το οποίο φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του Λουτροτόπου να καταφέρνει να βρίσκει ένα γκολ το οποίο ήταν και το καθοριστικό στην αναμέτρηση που τις έδωσε και τους 3 βαθμούς.
Ο Αστέρας Ρόκκα βρίσκεται στην 10η θέση με 19 βαθμούς.
Η ομάδα του Λουτροτόπου ανεβαίνει στην 13η θέση με 12 βαθμούς.
 
ΑΟ Κορφοβουνίου - Ολυμπιακός Καλόβατου  0 - 1
 
Στο Κορφοβούνι η τοπικό ομάδα έδωσε έναν ακόμα ωραίο αγώνα χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να πάρει κάποιον βαθμό από τον Ολυμπιακό Καλοβάτου που βρίσκεται πλέον μόνος τρίτος στην βαθμολογία και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στο Α' Τοπικό.
Ο ΑΟ Κορφοβουνίου βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός Καλοβάτου βρίσκεται στην 3η θέση με 46 βαθμούς.
 
ΑΟΚ Τζουμέρκων - Ολυμπιάς Αγ. Παρασκευής 5 - 1
 
Μια ακόμα εύκολη νίκη για τον ΑΟΚ Τζουμέρκων που πήρε την νίκη στο γήπεδο της με αντίπαλο τον Ολυμπιάς Αγ. Παρασκευής, τα γκολ για την ομάδα των Τζουμέρκων : Καλαντζής, Στύλιος, Καλαντζής, Πλεύρης Δ., Σπανός . 
Ο ΑΟΚ Τζουμέρκων βρίσκεται στην 1η θέση με 59 βαθμούς.
Ο Ολυμπιάς Αγ. Παρασκευής βρίσκεται στην 8η θέση με 29 βαθμούς.
 
Δίας Κωστακιών - ΠΑΣ Ανέζας 0 - 2
 
Και τέλος στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής που ο ΠΑΣ Ανέζας το μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο, εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ανέζας καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ τους Τσαμπά Παναγιώτη ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα του στην 5η θέση και κυνηγάει το Α' Τοπικό μέσω των μπαράζ ανόδου. 
Ο Δίας Κωστακιών έχει 38 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση. 
Ο ΠΑΣ Ανέζας έχει 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση.
 
 
Επόμενη αγωνιστική στις 27/3/2016 
 
Ακράτητος Ακροποταμιάς - Αστέρας Φιλοθέης
 
ΑΕ Ξηροβουνίου - Κυράτσα Αγ. Δημητρίου
 
ΑΕ Λουτροτόπου - Απόλλων Γλυκορίζου
 
Ολυμπιακός Καλοβάτου - Διαγόρας Κομμένου
 
Ολυμπιάς Αγ. Παρασκευής - Αστέρας Ρόκκα
 
ΠΑΣ Ανέζας - ΑΟΚ Τζουμέρκων
 
Δίας Κωστακιών - ΑΕ Καμπής

 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr