Β' ΕΠΣ Άρτας 19η Αγωνιστική PreGame

2016-02-14 04:13

H Ανάλυση της 19ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί σήμερα 14/2/2016

Ακράτητος Ακροποταμιάς - ΑΟΚ Τζουμέρκων 

 
Ο Ουραγός με τον πρωτοπόρο, η ομάδα της Ακροποταμιάς σε 17 αγώνες έχει πάρει μόνο 2 βαθμούς, 2 Ισοπαλίες ενάντια σε Δία Κωστακιών και ΑΕ Λουτροτόπου έχουν φέρει την ομάδα της Ακροποταμιάς μόνη τελευταία στον Βαθμολογικό Πίνακα στην 1η της εμφάνιση μετά από 17 ολόκληρα χρόνια απουσίας της από τα γήπεδα της ΕΠΣ Άρτας. 
Από την άλλη η ομάδα των Τζουμέρκων απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής αήττητη στο +3 και έναν αγώνα λιγότερο από την 2η στην βαθμολογία ΑΕ Ξηροβουνίου. 
 
ΑΟ Κορφοβουνίου - ΑΕ Καμπής 
 
Η ομάδα του Κορφοβουνίου αν και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -12 βαθμούς έχει φύγει από την τελευταία θέση και βλέπει ακόμα ποιο ψηλά, με τις ΑΕ Λουτροτόπου και Διαγόρα Κομμένου να βρίσκονται 1 και 2 βαθμούς μακριά τους Αντίστοιχα, με σημερινή νίκη και παράλληλα με αρνητικά αποτελέσματα των δυο αυτών ομάδων στο τέλος της αγωνιστικής μπορεί να βρίσκεται στην 12η θέση.
Η ΑΕ Καμπής βρίσκεται 5 βαθμούς από την 5η θέση που οδηγεί στα Play-Off και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει βαθμούς στον σημερινό αγώνα, καθώς ο στόχος των Play-Off θα βρίσκεται ποιο μακριά. 
 
Αστέρας Ρόκκα - Δίας Κωστακιών 
 
Χωρίς τους τιμωρημένους Τριαντάφυλλο και Σιαφάκα θα παραταχθεί ο Αστέρας πράγμα που κάνει ακόμα ποιο δύσκολο το έργο τους για κάποιο θετικό αποτέλεσμα στον σημερινό αγώνα ενάντια στον Μαχητικό Δία, στην έδρα της όμως η ομάδα απ τα Ρόκκα δεν παρατάει κανέναν αγώνα και τα δίνει όλα μέχρι το τελευταίο Λεπτό. 
Ο Δίας Βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς μακριά από την 5η θέση των μπαράζ και με έναν αγώνα λιγότερο. Πράγμα που σημαίνει πως δεν θέλει να χάσει έδαφος σήμερα στα Ρόκκα στο κυνήγι της 5ης θέσης. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι Υπέρ τους καθώς μετράνε μια ήττα από τον πρωτοπόρο ΑΟΚ Τζουμέρκων και μια Ισοπαλία από τον ουραγό Ακράτητο Ακροποταμιάς
 
Διαγόρας Κομμένου - Πας Ανέζα 
 
Ο Διαγόρας Κομμένου ενάντια στις βαριές ήττες τον τελευταίων ετών, στο φετινό πρωτάθλημα έχει μαζέψει 10 βαθμούς και παλεύει στα ίσα κάθε αγώνα, ο σημερινός αγώνας στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής όμως θα είναι ακόμα ποιο δύσκολος. 
Η ομάδας της Ανέζας βρίσκεται μια ανάσα από την 5η θέση καθώς είναι 1 βαθμό πίσω από την Αγία Παρασκευή, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την αγωνιστική δράση η ομάδα της Ανέζας φαίνεται να κάνει ένα δυνατό πρωτάθλημα και να διεκδικεί την άνοδο μέσω των Μπαράζ. 
 
Κυράτσα Αγ. Δημητρίου - Ολυμπιάς Αγ. Παρασκευής 
 
Μπορεί να χαρακτηριστεί και το Ντέρμπι της αγωνιστικής, η γηπεδούχοι στην 7η θέση με 27 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην 5η με 29. Στο γήπεδο της Κυράτσας οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πολύτιμη νίκη που θα τους φέρει στην πολύτιμη 5η θέση. 
Η Ομάδα της Κυράτσας έρχεται από 2 σερί νίκες και θέλει να το διευρύνει το σερί της σήμερα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Αγία Παρασκευή. 
Από την άλλη και η Αγία Παρασκευή έρχεται από 2 σερί νίκες, και δεν θέλει να χαλάσει το σερί της για  να διατηρηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας. 
Ένα μόνο είναι σίγουρα, αν όχι και των δύο, έστω της μίας το σερί θα χαλάσει.
 
 
Αστέρας Φιλοθέης - Ολυμπιακός Καλοβάτου
 
Τυχαία η νίκη επί της ΑΕ Ξηροβουνίου (;) θα φανεί σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι για τον Αστέρα Φιλοθέης, αυτή την φορά με τον 4ο στην Βαθμολογία Ολυμπιακό Καλοβάτου. 
Η Ομάδα του Καλοβάτου δεν θέλει να χάσει την σημερινή ευκαιρία και να φύγει με μια νίκη από την έδρα του Αστέρα, γιατί μια νίκη θα περιπλέξει κατά πολύ το θέμα της 5αδας. 
 
ΑΕ Ξηροβουνίου - ΑΕ Λουτροτόπου 
 
Τι μπορεί να αλλάξει ο κ. Καρράς μέσα σε μια εβδομάδα που βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΞ (;) μόνο ο αγωνιστικός χώρος της Καμπής θα το δείξει με έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο στα χαρτιά, και η πορεία της ομάδας να είναι ανάλογη εκείνης που ήταν στην αρχή της σεζόν.
Από την άλλη η μαχητική ομάδα της ΑΕ Λουτροτόπου βρίσκεται στην 13η θέση με 9 βαθμούς χωρίς να διεκδικεί κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παρατήσει το παιχνίδι.

 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr