Τιμωρία 3 βαθμών για τον Τηλυκράτη, στους 2 η διαφορά με τον Πανλευκάδιο.

2016-02-22 15:29

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας αφαιρεί 3 βαθμούς στον Τηλυκράτη Λευκάδας από το φετινό πρωτάθλημα, μετά την Καταγγελία που έκανε  ο Πανλευκάδιος για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Τηλυκράτη στον Τελικό Κυπέλλου με Εθνικό Φιλιππιάδας, στον τελικό ο Τηλυκράτης είχε παίξει από το 113' της αναμέτρησης με έναν μικρό παίχτη(κάτω των 20 χρονών) στην 11αδα, αντί για 2 που απαιτείτε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας :

Η Πειθαρχική Επιτροπή κάνει δεκτή την Καταγγελία  του Σωματείου ‘ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΣ-Κ’, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014 στον αγώνα Τελικού Κυπέλλου περιόδου 2015-16. Αφαιρούνται τρεις(3) βαθμοί από το Πρωτάθλημα περιόδου 2015-16 και επιβάλλεται χρηματική Ποινή διακοσίων πενήντα ευρώ(250€) στο Σωματείο «Α.Ο.Ν. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014».(ΚΑΠ ΑΡΘΡΟ 23 ΠΑΡΑΓΡ.11)

Βάσει του άρθρου 3 Προκήρυξης Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων της Ε.Π.Ο., οι αγώνες της 1ης Φάσης Κυπέλλου διεξάγονται με ευθύνη της Ε.Π.Σ.

Με την Δήλωση Συμμετοχής στο Κύπελλο μεταξύ ΕΠΣ και του Σωματείου ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014, ο οποίος αποδέχεται τους όρους.

Στην Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας οι αγώνες Κυπέλλου διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, (και για τις ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας), όπου σχετικά με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, ισχύει ότι και στο Πρωτάθλημα (βάσει του άρθρου 18 Προκήρυξη Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας).

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr