Τηλυκράτης Λευκάδας: Το στοίχημα και η ευκαιρία

2016-07-28 15:53

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του Τηλυκράτη, ο Παναγιώτης Σκιαδάς δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι διοικούντες προσπάθησαν να βρουν λύση με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, ωστόσο γνωρίζοντας το πρόβλημα έλαβαν την απόφαση για την κάλυψη της νευραλγικής θέσης με την απόκτηση δύο παικτών. 

Ο ένας είναι ο έμπειρος Γιώργος Καραγκούνης. Ο δεύτερος που δεν έχει υπογράψει ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει από μέρα σε μέρα, είναι ο Θάνος Γκιμούσης. Ο πολλά υποσχόμενος γκολκίπερ που ήρθε στη Λευκάδα από τον Κρόνο Αθηνών, με την υπογραφή του θα ενταχθεί και αυτός στα στοιχήματα των ανθρώπων του σωματείου, που ευελπιστούν μέσα από την συγκεκριμένη προσπάθεια να αναδειχθεί κάποιος παίκτης από τους νεαρούς του ρόστερ.

Ο Γκιμούσης που είναι 22 χρονών και έχει ύψος 1.88, ήρθε στο Τηλυκράτη με εξαιρετικές συστάσεις. Στόχος και αυτού, όπως και των υπολοίπων νεαρών παικτών, είναι να αρπάξει την ευκαιρία από τα “μαλλιά” και να αποδείξει στον χρόνο που θα του δοθεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και της κατηγορίας. 

Ο ίδιος έχοντας το κίνητρο της διάκρισης, επιθυμεί μέσα από την επίτευξη των στόχων του Τηλυκράτη, να αποτελέσει η φετινή σεζόν ένα σκαλοπάτι για κάτι καλό στη συνέχεια της καριέρας του. Η “ζεστασιά” με την οποία αντιμετωπίζεται από τους ανθρώπους του σωματείου είναι στοιχείο που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον νεαρό γκολκίπερ, ο οποίος από τις πρώτες προπονήσεις δηλώνει εντυπωσιασμένος από την οργάνωση.

Πηγή: lefkadaweb.gr

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr