Σκουφάς Κομποτίου - Αμβρακία Κωστακιών PreGame

2016-02-13 04:37

 

Έφτασε η μεγάλη ώρα της σπουδαίας αναμέτρησης για το τοπικό πρωτάθλημα της Άρτα ανάμεσα σε Σκουφά Κομποτίου και Αμβρακία Κωστακιών. Ας κάνουμε μια ανάλυση της σημερινής (13/2/2016) αναμέτρησης . 

 
Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Αμβρακία είχε πάρει την νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με 2-1. Για το Σκουφά Κομποτίου σε εκείνο το παιχνίδι είχε σκοράρει ο Μιχάλης ενώ για την ομάδα των Κωστακιών ο Σιδηρόπουλος και ο Δάρδας, εδώ χρειάζεται να σταθούμε ιδιαίτερα, καθώς ο Τάσος Δάρδας που είχε σημειώσει το νικητήριο γκολ για την Αμβρακία στους Κωστακιούς θα είναι και πάλι "Γηπεδούχος" στο ντέρμπι καθώς σήμερα αγωνίζεται με τα χρώματα του Σκουφά και θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για αυτόν. 
 
Η Ιστορία των δύο ομάδων
 
Σκουφάς Κομποτίου 
 
Η Ομάδα του Κομποτίου έχει ιδρυθεί το 1952 και από τότε μετράει αρκετές επιτυχίες σε Τοπικό και Εθνικά Πρωταθλήματα, για την ακρίβεια ο Σκουφάς έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα ΕΠΣ Άρτας, και έχει αγωνιστεί 5 φορές στα "σαλόνια" της Δ' Εθνικής, πέρυσι ο Σκουφάς Κομποτίου είχε νικήσει τον σημερινό αντίπαλο στον Τελικό του πρωταθλήματος στους Κωστακιούς με 0-1 και είχε πάρει το τρόπαιο και το δικαίωμα για συμμετοχή στα μπαράζ για άνοδο στην Γ' Εθνική. 
 
Αμβρακία Κωστακιών 
 
Η Ομάδα των Κωστακιών έχει ιδρυθεί μια χρονιά μετά τον Σκουφά (1953) και από τότε έχει 1 πρωτάθλημα το μακρινό 1987 και ένα Κύπελλο, στο πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει το 1987 έχει και την μία συμμετοχή της στην Δ' Εθνική την επόμενη χρονιά, χωρίς να καταφέρει να συνεχίσει την πορεία της στα Εθνικά πρωταθλήματα. Έκτοτε η Αμβρακία Κωστακιών προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και να ξανακάνει το μεγάλο βήμα της Δ' Εθνικής, χωρίς όμως ανάλογη επιτυχία, Το φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής έχει δείξει θετικά δήγματα και φαίνεται πως μπορεί να είναι αυτή η χρονιά της. Μπορεί όμως η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα να τα καταφέρει(;) , Αυτό θα το μάθουμε στον αγωνιστικό χώρο, και αύριο μπορεί να είναι η αρχή. 
 
Η Μεγάλη αναμέτρηση στο Γήπεδο του Κομποτίου ξεκινάει στις 15:00 .
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Κουτσιαύτης με βοηθούς τους κυρίους Μαγιάννη και Σαρλή
 
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr