Σήκωσε το κύπελλο του 1ου Ιόνιου Τουρνουά η Πρέβεζα/Λευκάδα

2016-09-03 22:48
Σήκωσε το κύπελλο του 1ου Ιόνιου Τουρνουά η ομάδα της Πρέβεζας/Λευκάδας η οποία μετά την νίκη στα πέναλτι επί της Κεφαλονιάς/Ιθάκης με 3-1 σήμερα βρέθηκε στον τελικό με αντίπαλο την Κέρκυρα την οποία κέρδισε ποιο εύκολα με 2-0 και σήκωσε την κούπα. 
 
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή της Κέρκυρας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Κεφαλονιάς/Ιθάκης και Ζακύνθου με την τελευταία να καταλαμβάνει την Τρίτη θέση καθώς νίκησε στον μικρό τελικό την Κεφαλονιά/Ιθάκη με 5-4 στα πέναλτι. 
 
Ο Τελικός ξεκίνησε στις 19:00 με τους αθλητές της Πρέβεζας/Λευκάδας να παίρνουν προβάδισμα μόλις στο 21ο λεπτό με γκολ του Νάστου, με το 1-0 να παραμένει ως την λήξη του 1ου ημιχρόνου. 
Με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο ο Φερεντίνος με ένα εκπληκτικό σουτ από μακριά έκανε το 2-0 στο 50' δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους της Πρέβεζας/Λευκάδας, με το σκορ αυτό να παραμένει ως το τέλος. Δίνοντας το κύπελλο του 1ου Ιόνιο Τουρνουά στην Πρέβεζα/Λευκάδα. 
 
Φωτο: Corfusports.com

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr