Ποιο δύσκολα από τι περίμενε ο Εθνικός Φιλιππιάδας περνάει στην επόμενη φάση

2015-03-09 22:00

Κρισσαίος Χρισσού - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-3

Παρόλο το 0-3 που διαμορφώθηκε στην παράταση ο Εθνικός Φιλιππιάδας για 90 λεπτά δυσκολεύτηκε πολύ από μια ομάδα που είναι τουλάχιστον μια κατηγορία ποιο κάτω, με το πρωτάθλημα της Φωκίδας όμως να μην είναι και από τα ποιο ανταγωνιστικά και με λίγες ομάδες. Με βάση αυτά τα δεδομένα στον Εθνικό περιμένανε ένα εύκολο απόγευμα, αλλά ο Κρισσαίος έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Γ' Εθνικής και κυπελλούχο ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. 

Στο 90λεπτο ο Εθνικός μπορεί να είχε την κατοχή αλλά οι φάσεις ήταν μοιρασμένες με την ομάδα του Χρισσού να ήταν πολύ καλά στυμμένη.

Στην παράταση όμως η αντίσταση του Κρισσαίου τελείωσε, οι δυνάμεις στέρεψαν Εθνικός που ήταν σαφώς ποιο γυμνασμένος με καλύτερη φυσική κατάσταση κατάφερε να πάρει την νίκη-πρόκριση με σκορ 0-3, τα γκολ για τον Εθνικό τα πέτυχαν οι Δημουλάς, Γιαννούλης και Κόμνος . 

Μετά από αυτή την νίκη ο Εθνικός περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του για την 3η φάση την Τετάρτη 16/3/2016 όπου ο ΑΟ Ποταμιάς(Ευρυτανίας) θα περιμένει την ΑΕ Καραϊσκάκης(Άρτας) με τον νικητή να παίζει στην έδρα του με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr