Παίρνει φωτιά το Ντέρμπι κορυφής στην Α' ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας

2016-02-18 13:21

Εν όψη του Σαββατιάτικου αγώνα κορυφής ανάμεσα σε Τηλυκράτη και Πανλευκάδιο. Το κλήμα ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι και το ποιο ήσυχο. Αρχικά ένα Δελτίο Τύπου της Ομάδας του Πανλευκάδιου που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ , Λίγα λεπτά αργότερα η απάντηση από τον Τηλυκράτη που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ , και τώρα η νέα απάντηση του Πανλευκάδιου που προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να πάμε στον αγώνα χωρίς δυναμιτίζει κ άλλο τα πνεύματα, κατά πόσο τα καταφέρνει. Μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω από την αναλυτική Ανακοίνωση :

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014
ΛΕΥΚΑΔΑ 17/02/16

Επειδή βρισκόμαστε μόλις 2 εικοσιτετράωρα από ένα κρίσιμο αγώνα και για τις δυο ομάδες και επειδή είναι μάλλον εξαιρετικά επικίνδυνο να ξεσηκώνουμε τον κόσμο της Λευκάδας , γι’ αυτό δεν απαντάμε ΤΩΡΑ σ’ αυτόν το λίβελο!

Θα πρέπει βέβαια από τη μεριά μας να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν. διότι τελικά αποδεικνύεται ότι ο καλύτερος φίλαθλος μας είναι οι ίδιοι.
Ούτε εμείς δεν γνωρίζουμε τόσες λεπτομέρειες για τα δικά μας παιχνίδια. Τους ευχαριστούμε για την ενημέρωση τους. Όσο για τα ασύστολα ψεύδη που γράφουν χαιρόμαστε που έχουν αποδείξεις μια και θα χρειαστεί να τις προσκομίσουν άμεσα.

Τέλος λυπούμαστε που μια ομάδα με το όνομα της οποίας μεγαλώσαμε, κάποιοι από τους διοικούντες της, καταφέρνουν να την μικραίνουν τόσο πολύ!

Το Δ.Σ.

 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr