Παιδικό Άρτας: Στην κορυφή Καραϊσκάκης και Αστέρας Φιλοθέης μετά την 1η αγωνιστική

2016-05-12 23:57
Η Πρώτη αγωνιστική των Play-Off του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Άρτας ολοκληρώθηκε, και στην κορυφή συνυπάρχουν ΑΕ Καραϊσκάκης και Αστέρας Φιλοθέης με την ομάδα του Καραϊσκάκη να έχει και το πλεονέκτημα του +3 από την κανονική διάρκεια ενώ ο Αστέρας Φιλοθέης είχε +1. 
 
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής 
 
Σκουφάς Κομποτίου - Αστέρας Φιλοθέης 2-3 (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)
 
 
ΑΕ Καραϊσκάκης - Δίας Κωστακιών 2-2 
 
 
Στον αγώνα στο γήπεδο της ΕΠΣ Άρτας ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική με τον αγώνα ΑΕ Καραϊσκάκης - Διας Κωστακιών με τον Δία να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά. 
 
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Καραϊσκάκη, με τους μικρούς του Κώστα Μαργώνη να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να σημειώνουν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 20ο λεπτό με τον Άκη Μαργώνη, με το 1-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου. 
 
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Καραϊσκάκη ξεκίνησε και πάλι δυναμικά όπως στο πρώτο, πετυχαίνοντας ένα γρήγορο τέρμα με τον Μαλέσκο Φ. στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκείνο το λεπτό όμως ο Δίας Κωστακιών ανέβηκε πίεσε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 55' ο Ρώσσος μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Μάκης 5 λεπτά πριν το τέλος(65') να φέρει το ματς στα ίσα γράφοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ. 
 
Γήπεδο: ΕΠΣ Άρτας
 
Διαιτητής: Τσιώρης Παναγιώτης, Βοηθοί: Νούσιας Οδυσσέας – Παπαμιχαήλ Αποστόλης
 
ΑΕ Καραϊσκάκης (Μαργώνης): Μπούκας, Κάτσινος, Ρίζος, Δόσης, Σωτηρίου, Μήτσιος, Μαργώνης, Μαλέσκος Α., Μαλέσκος Φ., Χάρος, Μίγδος
 
 
Δίας Κωστακιών (Μπεκιάρης):  Γεωργακόπουλος, Θεοδώρου, Μπεκιάρης, Λίκας, Σίμος, Θεμελής, Μάκης, Παππάς, Νίκου, Ρώσσος, Γεώργος
 
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr