Ο Αστέρας Φιλοθέης νικητής στον τελικό του προπαιδικού Άρτας

2016-04-24 15:23

Αστέρας Φιλοθέης - ΠΑΣ Ανέζα 3-1

Ένα όμορφο πρωινό θέαμα πρόσφεραν οι μικροί αθλητές του Αστέρα Φιλοθέης και του ΠΑΣ Ανέζας στους αρκετούς γονείς και φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο. με τους μικρούς του Αστέρα να σηκώνουν τελικά το κύπελλο στον τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος κερδίζοντας με 3-1. 

 
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο τυπικά γηπεδούχος Αστέρας Φιλοθέης είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας 2 τέρματα, με τον ΠΑΣ Ανέζας να προσπαθεί να απαντήσει στο 2ο αλλά να μην μπορεί. 
 
Στο 7ο λεπτό ο Αστέρας Φιλοθέης πήρε κεφάλι στο σκορ με σουτ εντός περιοχής. Στα επόμενα λεπτά παίχτηκε περισσότερο παιχνίδι κέντρου με λιγοστές ευκαιρίες. 
10 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου(25') Ο Αστέρας σημείωσε και 2ο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρχηγού Νικηφορίδη, με το 2-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.
 
Στο 2ο ημίχρονο οι μικροί του ΠΑΣ Ανέζα μπήκαν ποιο δυνατά, ψάχνοντας κάποιο γκολ για να ανοίξουν και πάλι την αναμέτρηση, έτσι και έγινε. Στο 50' του δευτέρου μέρους η ομάδα της Ανέζας μείωσε σε 2-1 μπαίνοντας και πάλι στο παιχνίδι του τίτλου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν τις δυνάμεις να συνεχίσουν την πίεση μέχρι το τέλος, με το 3-1 στο 65ο λεπτό να σφραγίζει την υπόθεση τίτλου. 
 
Γήπεδο: ΕΠΣ Άρτας
Διαιτητής: Σιατής Κωνσταντίνος 
Βοηθοί: Παπαμιχαήλ Αποστόλη - Βασίλα Φωτεινή
 
Αστέρας Φιλοθέης(Νταλάκας) Κολιός Α., Παππάς Ζ., Νικηφορίδης Β., Έξαρχος Ι., Κατσιγιάννης Ε., Έξαρχος Μ., Γιάννος Ε., Χερουβείμ Α., Μουσιώτιτσας Κ., Καραβασιλείου Ι., Μακρής Χ., Τσώλας Π., Γκολομάζος Α., Κοντοδήμος Α., Μπαλής Γ., Δήμος Δ., Τασούλας Σ., Τσιώλας Α.
 
ΠΑΣ Ανέζα(Παππάς) Παππάς Π., Τσαμπάς Σ., Παπαδημητρίου Γ., Ευαγγέλου Σ., Τσαμπάς Κ., Τσαμπάς Λ., Χίλα Α., Ρούμπος Χ., Σπύρου Α., Ferko R.., Ευαγγέλου Κ., Χουλιάρας Κ., Χήρας N., Μαρκόπουλος Π., Χουλιάρας Δ., Κατσίμπρας Θ., Γκανάρας, Μπάσα Λ.
 
Δείτε το 1ο γκολ του Αστέρα Φιλοθέης(1-0) ΕΔΩ
Δείτε το 3ο γκολ του Αστέρα Φιλοθέης(3-1) ΕΔΩ

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr