Ο Αρτινός Χρήστος Σιάκκας στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα

2016-06-23 02:35
Από την Θεσσαλονίκη στην Μπαρτσελόνα θα βρεθεί ο 10χρονός Χρήστος Σιάκκας ο οποίος έχει καταγωγή από την Άρτα. 
 
Ο Χρήστος Σιάκκας ανήκε στις ακαδημίες της Σάντος Πανοράματος στην Θεσσαλονίκη, συνεργαζόμενη με τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Από εκεί άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ήρθαν σε επαφή με την ομάδα και έστειλαν πρόσκληση στον Αρτινό νεαρό της Σάντος να δοκιμαστεί για την FC Barcelona Escola όπου μεγαλώνουν οι μεγαλύτεροι αστέρες του συλλόγου της Βαρκελώνης. 
 
Φυσικά ποιος θα έχανε αυτό το όνειρο ζωής και ο νεαρός Χρήστος Σιάκκας βρέθηκε στην Βαρκελώνη όπου τον παρακολούθησαν οι ιδικοί των Καταλανών όπου έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση του και του μετέφεραν πως τον θέλουν στις ακαδημίες τους. 
 
Έτσι λοιπόν ο νεαρός Αρτινός ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει με την οικογένεια του στην Βαρκελώνη όπου θα ακολουθήσει το ποδοσφαιρικό του όνειρο σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. 
 
Καλή επιτυχία Χρήστο. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σάντος Περάματος
 
Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής μας Σιάκκας Χρήστος γέννημενος το 2006 ανήκει στο δυναμικό της FC Barcelona Escola. Ο Χρήστος κατάφερε να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα ενταχθεί στο δυναμικό της FC Barcelona Escola και ο τρίτος που γίνεται μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Πλέον απομένουν τα διαδικαστικά της εγγραφής του στην FC Barcelona Escola μετά την θετική αξιολόγηση του. Όλη η οικογένεια της Santos Πανοράματος του εύχεται να έχει μια λαμπρή πορεία στην νέα του ομάδα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr