Μόνη πρώτη η ΑΕ Ξηροβουνίου

2016-03-27 20:38

Μόνη πρώτη στην κορυφή η ομάδα του Ξηροβουνίου μετά την νίκη της στο γήπεδο της Καμπής με 2-1 ενάντια στην Κυράτσα Αγ. Δημητρίου που εκμεταλλεύτηκε την ήττα των ΑΟΚ Τζουμέρκων στην Ανέζα με 1-0, η ομάδα του Ξηροβουνίου δεν έχει κάνει και το ρεπό της έχοντας 1 αγώνα περισσότερο.

 
ΑΕ Ξηροβουνίου - Κυράτσα Αγ. Δημητρίου 2-1
 
Η ΑΕ Ξηροβουνίου πήρε προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο με 2-0, ένα προβάδισμα που στο δεύτερο ημίχρονο απλά προσπαθούσε να το κρατήσει λόγο του πολύ αέρα στο γήπεδο της Καμπής. 
Ο Νάστος έβαλε μπροστά την ομάδα του κ. Καρρά με τον Καπέλο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου δίνοντας στην ομάδα του το ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει του 2ου ημιχρόνου. 
Στο 2ο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω κάτω κυριολεκτικά, το αεράκι που φυσούσε προς το τέρμα του Ξηροβουνίου το 1ο ημίχρονο, γύρισε από την άλλη πλευρά και φυσούσε πάλι προς το τέρμα της ΑΕΞ, με την διαφορά ότι δεν ήταν αεράκι αλλά πολύ δυνατός αέρας. Με αποτέλεσμα η μπάλα για 30 και πλέον λεπτά να μην μπορούσε να περάσει την γραμμή του κέντρου στα ελεύθερα και στα φάουλ. Σε μια επίθεση η ομάδα της Κυράτσας κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βαζούρα, αλλά ως εκεί. Η προσπάθειες των παιχτών της Κυράτσας συνεχίστηκαν ως το τέλος χωρίς αποτέλεσμα με την ομάδα του Ξηροβουνίου να κρατάει τη νίκη με νύχια και με δόντια.
 
Δείτε την βαθμολογία της Β' ΕΠΣ Άρτας με ένα κλικ ΕΔΩ

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr