Με αισιοδοξία το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Τηλυκράτη

2016-07-25 20:25

Με χαμόγελα και πολύ αισιοδοξία για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ' Εθνική ξεκίνησε πριν λίγο η προετοιμασία του Τηλυκράτη στο δημοτικό στάδιο “Πλάτωνας Γληγόρης”. 

Παρόντες και οι νέες μεταγραφές της ομάδας : Κοντογιάννης, Πολυχρονάκης, Γκιμούσης, Καραγκούνης, Τζελάι και Μπαλί. Τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας υποδέχτηκε μεταφέροντας και τις ευχές όλης της διοίκησης ο αντιπρόεδρος , Θανάσης Καραγιάννης. Στην πρώτη προπόνηση η ομάδα αποτελούνταν από τους: Σκιαδά, Καραγκούνη, Βενέτη, Γκιμούση (τερματοφύλακες). Κτενά, Καλογερή, Γεωργάκη, Καταγή Σ, Περιστέρη, Μακρυγιάννη, Ρεκατσίνα, Παπακωνσταντή, Βρεττό, Ιασωνίδη, Μπουρδούβαλη, Τσελάι , Μπαλί, Μπρέγκου, Ορφανό, Σιδέρη, Πολυχρονάκη, Βασιλείου, Κοντογιάννη.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο προπονητής, Ανδρέας Παντζιαράς, μίλησε για το νέο ξεκίνημα της ομάδας:

“Σήμερα  είναι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και ξεκινάμε με αισιοδοξία. Νομίζω ότι θα γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στο αγωνιστικό αλλά και στο διοικητικό κομμάτι ώστε να είναι όλοι δίπλα στην ομάδα με πίστη σε αυτή μας την προσπάθεια. Νομίζω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που θα ολοκληρωθεί το ρόστερ θα μπορούμε να πούμε πολύ περισσότερα πράγματα, κυρίως για την πορεία της ομάδας και πως θα αντιμετωπίσουμε την νέα μας κατηγορία.” 

Απαντώντας σε ερώτησή μας για τις καινούριες μεταγραφές ο κ. Πατζιαράς τόνισε: 

“Είναι ήδη κάποια από τα καινούρια παιδιά εδώ. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας περιμένουμε άλλους δύο. Κρατήσαμε όσους παίχτες μπορούσαμε από πέρυσι. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που έχουν έρθει σαν ποιότητα. Αυτό που μένει είναι να το βγάλουν και στον αγωνιστικό χώρο” 

Πηγή: lefkadapress.gr

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr