Κύπελλο Ερασιτεχνών: Συνεχίζει στην επόμενη φάση ο Σκουφάς

2017-04-06 12:46

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Σκουφά Κομποτίου, στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, κόντρα στην ΑΕ Μεσολογγίου.
 
ΤΑ ΓΚΟΛ
 
Αφού το πρώτο ημίχρονο έλήξε ισόπαλο και με το Μεσσολόγγι να έχει μιά καλύτερη κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου, στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο τελικός νικητής.
 
Στο 72' ένα σούτ του Χούσου έξω από την μεγάλη περιοχή με το αριστερό, κατέληξε στο Ζέρβα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και 1-0.
 
Στο 85' πάλι ο Χούσος ξανά με το αριστερό, σε οργανωμένη πίεση του Σκουφά έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Διαιτητές: Πάνος, Γιώτης και Κοττορός του συνδέσμου Ηπείρου.

Σκουφάς Κομποτίου (Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Τσιάπαλης (46΄ Τσαρακλημάνης), Μπαλάτσας, Κακαβάς (46΄ Καλπακούλας) Χούσος, Σχισμένος, Κυριάκης (86΄ Κολιούδης), Δάρδας Τ., Μαγκάκης, Χριστογιάννης, Τσίρος.

ΑΕ Μεσολογγίου (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος (29΄ λ.τ. Μαντελος), Τραγουλιάς (48΄ Χαλαζιας), Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλοπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης, Ζαρκάδας (66΄ Ζέρβας Ν.) Βρέττας.
 
Ο Χούσος στο τέλος δήλωσε:
 
《...πραγματικά σημαντική νίκη και πρόκριση..το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ είναι ιστορική ομάδα, όμως κερδίσαμε δίκαια και πεντακάθαρα...έχει και ο ΣΚΟΥΦΑΣ την δική του ιστορία και  χαιρόμαστε σήμερα μιά σπουδαία πρόκριση.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους συμπαίχτες μου και στο τεχνικό ΤΙΜ...Ζητήσαμε τα γκόλ με συγκεκριμένο.τρόπο και έτσι τα πετύχαμε...》
 
 

2η αγωνιστική (12/4)

Σκουφάς Κομποτίου – Αναγέννηση Σχηματαρίου

3η αγωνιστική (19/4)

Φωκικός - Νικητής (Σκουφάς Κομποτίου) / (Αναγέννηση Σχηματαρίου)

 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr