Καλή μεταγραφή για τον Αρτινό οπισθοφύλακα

2016-07-17 14:33

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Σταύρου Παναγιώτου στην ΑΕ Σπάρτη. Ο νεαρός οπισθοφύλακας βρίσκονταν από τα τέλη του Γενάρη στην πρωτεύουσα της Λακωνίας προκειμένου να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας, μετά από προφορική συμφωνία με την διοίκηση.

Μέχρι να λύσει όμως και τυπικά τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Λακωνίας. Τελικά εξασφάλισε την ελευθέρας του από τη θεσσαλική ομάδα και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τους Πρωταθλητές Λακωνίας για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

«Το ΔΣ της ΑΕ Σπάρτη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου ΠαναγιώτουΟ νεαρός οπισθοφύλακας, που βρίσκεται στη Σπάρτη για προπονήσεις από τα τέλη του περασμένου μήνα, εξασφάλισε την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό Βόλου και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων της. 

Ο εξελίξιμος και ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης ήταν βασικό στέλεχος της ΑΕ Καραϊσκάκης την περίοδο 2014-15 (28 συμμετοχές και 3 γκολ) η οποία έχασε την άνοδο στη Football League την τελευταία αγωνιστική από τον ΑΟ Τρίκαλα. Την σεζόν 2013-2014 έφτασε τις 22 συμμετοχές με την αρτινή ομάδα. Από το 2010 αγωνίζονταν για μια διετία στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ το 2012 μετακόμισε στην Κασσιώπη».

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr