Ισόπαλη 1-1 στον Βόλο η 7η Περιφέρεια Νέων(Άρτα,Πρέβεζα-Λευκάδα,Γρεβενά)

2016-03-18 03:09

 
Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο ΕΑΚ Βόλου όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο η καθεμία, η 8η Περιφέρεια(Θεσσαλία,Τρίκαλα,Λάρισα,Καρδίτσα) και η 7η Περιφέρεια(Άρτα,Πρέβεζα-Λευκάδα,Γρεβενά) αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 30 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.
 
Στα αγωνιστικά η 8η Περιφέρεια είχε καλύτερο πρώτο ημίχρονο όπου και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 17ο λεπτό όταν ο Σιώμος μπήκε στην περιοχή, και με σουτ έγραψε το 1-0 για την 8η Περιφέρεια, με την 8η Περιφέρεια να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ αλλα΄η 7η Περιφέρεια να αμύνεται καλά και να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Με το σκορ ημιχρόνου να παραμένει 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Καλόγηρος έκανε δυο αλλαγές με το Καλημέρα, βάζοντας στο παιχνίδι τους Κυριακίδη και Γαβρίδη και έτσι πιέζοντας ψηλά ανάγκαζε τον αντίπαλο του σε λάθη, ένα από αυτά ήταν και το φάουλ που έκαναν οι παίχτες της 8ης περιφέρειας λίγο έξω από την περιοχή τους, ένα φάουλ που ο Δημήτρης Παππάς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο στέλνοντας με ωραίο χτύπημα φάουλ την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κωνσταντίνου. Από εκείνο το λεπτό και μετά έπεσε ο ρυθμός με τους παίκτες να είναι κουρασμένοι, με τις λιγοστές φάσεις που ακολούθησαν να περνάνε ανεκμετάλλευτες. 
Μετά από αυτή την Ισοπαλία οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και πάλι στις 30/3/2016 στις 14:00 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση των μικτών ομάδων νέων που διοργανώνει η ΕΠΟ.
 

8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γιώργος Γάτος): Κωνσταντίνου, Γ. Κυρίτσης, Γιάτσος (46’Κακάμης), Δημουλάς, Αποστολίδης, Θ. Κυρίτσης, Ζιάκας, Τσιανάκας, Σιώμος, Αλεξανδρής (68’ Μπακογιάννης), Κορέλας (82’ Μπαντζέλας).

7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Σωτήρης Καλόγηρος): Μπούκας, Βασιλόπουλος, Παππάς, Μάρκος, Καλαμποκάς, Βασίλας (46’ κυριακίδης), Βασιλείου, Μαργώνης (80’ Τσούτσης), Ροφίνας, Κτενάς (46’ Γαβρίδης), Φουρλατάρας.

 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr