ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Eπίδειξη ισχύος από τον Θωμά Κάρτσακλα στην ΓΣ

2016-07-14 15:22

Βούλωσε στόματα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, με την επιβλητική του εμφάνιση στην χθεσινή γενική συνέλευση όπου έπεισε και τον πιο δύσπιστο και πέρασε ομόφωνα διοικητικό και οικονομικό απολογισμό ομόφωνα και τα 34 σωματεία που ήταν παρόντα, τους ενέκριναν, και με την ψήφο τους έδωσαν και μια ηχηρή απάντηση στα διάφορα παπαγαλάκια που εδώ και μέρες διέδιδαν παραμύθια, ότι δήθεν η διοίκηση της ένωσης θα έχει απώλειες κατά την ψηφοφορία.

Όμως ο Καρτσακλάς όχι μόνο έκανε επίδειξη ισχύος αλλά προχώρησε και στην ανακοίνωση προς το σώμα ότι η ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας είναι απο αυτές που αποδέχτηκαν την  πρόταση του ΟΠΑΠ που θα αποφέρει οφέλη στα σωματεία σε αθλητικό υλικό ιατροφαρμακευτικό υλικό, καθώς και σε ασφάλιση των παικτών σε προπονήσεις και αγώνες. Συμφωνία που έγινε αποδεκτή από τις ομάδες και ο πρόεδρος της ένωσης, θα έλθει στην Αθήνα για να την υπογράψει και να προχωρήσει η υλοποίηση της.

Μιλώντας μετά το τέλος της συνέλευσης, ο Θωμάς Κάρτσακλας δήλωσε «χαρούμενος»

Οι ομάδες αντελήφθησαν ότι κάνουμε πράξη όσα λέμε και μας τίμησαν με την πανηγυρική έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.  Τους ευχαριστώ και θα έλθουν καλύτερες μέρες για την ένωση μας και το ποδόσφαιρο του νομού μας.

 

 

Πηγή: diaititis.gr

 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr