Εκτός συνέχειας η 7η Περιφέρεια

2016-03-30 18:07

Εκτός συνέχειας από το πρωτάθλημα προεπιλογής νέων έμεινε η ομάδα της 7ης περιφέρειας που εκπροσωπείτε από τις ΕΠΣ Άρτας, Πρέβεζα-Λευκάδας και Γρεβενών καθώς έχασε από την 8η περιφέρεια στο δημοτικό Στάδιο της Άρτας με 0-2.

 
Η ομάδα της 7ης περιφέρειας είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μισάωρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας και φάσεις μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων, που δεν μπορούσαν να βγουν μπροστά, τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση έφερε ένα πέναλτι στο 30ο λεπτό για τους φιλοξενούμενος. 
Ο Σιώμος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και δεν αστόχησε από τα 11 βήματα βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με την 7η περιφέρεια να προσπαθεί να βγει μπροστά αλλά η 8η περιφέρεια ήταν καλά κλεισμένη.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η 7η περιφέρεια είχε ξανά τον έλεγχο της μπάλας και προσπαθούσε να βρει ένα γκολ που θα φέρει το ματς στα ίσια, ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων όμως χάρισε το 2ο γκολ στους φιλοξενούμενους που με τον Ζιάκα έκαναν το 0-2 στο 60ο λεπτό. Από αυτό το σημείο η ψυχολογία έπεσε και οι παίχτες της 7η περιφέρειας δεν πίστευαν στα πόδια τους. Κάτι που φάνηκε και στο 75ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ και σε απόσταση 2 μέτρα από το τέρμα, οι παίχτες των γηπεδούχων κατάφεραν να στείλουν την μπάλα ψηλά άουτ. 
 
Aυτή η ήττα ήταν και ο αποκλεισμός για την ομάδα της 7ης περιφέρεια που μετά το 1-1 στον Βόλο δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα στην Άρτα. Με την 8η περιφέρεια να περνάει στην επόμενη φάση. 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr