Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά τα κατάφερε η ΑΕ Ξηροβουνίου με τον Ακράτητο

2016-04-03 20:55
ΑΕ Ξηροβουνίου - Ακράτητος Ακροποταμιάς 2-0 
 
Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη η ομάδα του Ξηροβουνίου με 2-0 ενάντια στον Ακράτητο Ακροποταμιάς. 
 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ακράτητου κατάφερε να κρατήσει τους γηπεδούχους στο μηδέν έχοντας ως καλύτερο τους παίχτη ως συνήθως τον έμπειρο τερματοφύλακα Μπακόλα που έσωσε την ομάδα του σε 2-3 περιπτώσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του μέχρι την ανάπαυλα. 
 
Στην επανάληψη η ΑΕ Ξηροβουνίου συνέχισε να πιέζει την φιλοξενούμενη ομάδα της Ακροποταμιάς για να πετύχει κάποιο γκολ, το οποίο ήρθε 5 λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου με γκολ του Βίτσιου, με τους παίχτες του Ξηροβουνίου να κλέβουν την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και ο Βίτσιος με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η Συνέχεια ήταν ανάλογη με την ΑΕ Ξηροβουνίου να πιέζει για κάποιο δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε μετά από ωραία έφοδο από τα αριστερά με τον μπακ του Ξηροβουνίου να πατάει περιοχή, σερβίρει ωραία στον Δόση και ο τελευταίος με ωραίο σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό 2-0 που κρατάει την ομάδα του Ξηροβουνίου στην πρώτη θέση με +3 βαθμούς, αλλά και έναν αγώνα λιγότερο. 
 
Αξιοπρεπής εμφάνιση για τον ουραγό Ακράτητο με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΑΕ Ξηροβουνίου, δείχνοντας  πως η τελευταία θέση τους αδικεί. 
 
Δείτε  την βαθμολογία στην Β' ΕΠΣ Αρτας ΕΔΩ

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr