Αποκλεισμός του Ηλία Μαζαράκου απο την ΚΕΔ λόγω Πυραμίδας

2016-07-12 18:18

Την αίτηση του μέχρι το περασμένο καλοκαίρι και για πολλά χρόνια παρατηρητή διαιτησίας Σούπερ Λιγκ, Ηλία Μαζαράκου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εξετάσεις για παρατηρητές και εκπαιδευτές της νέας περιόδου, απέρριψε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γ. Καραμελίδης.
 
Ο λόγος που επικαλείται στο έγγραφο που δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το SDNA είναι η «οριστική διαγραφή» από τα μητρώα της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Άρτας, επειδή μίλησε δημόσια στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» στις 30/11/2016 για το σκάνδαλο της πυραμίδας στη διαιτησία και κατήγγειλε τη δράση του «υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας» της ΕΠΟ, Κύρου Βασάρα.
 

Η ποινή που έβαλε το όργανο της ΕΠΟ στον Μαζαράκο ήταν η υψηλότερη που προβλέπεται για το «πειθαρχικό παράπτωμα» των δηλώσεων δια του Τύπου. Και βέβαια η ΚΕΔ τιμώρησε τον καταγγέλλοντα, αλλά δεν προχώρησε σε καμία έρευνα σχετικά με το αν οι καταγγελίες του ευσταθούν!

Αντιθέτως, για την υπόθεση διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατόπιν παραγγελίας του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κ. Σιμιτζόγλου.

Μάλιστα τόσο ο Μαζαράκος όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Αθ. Τρομπούκης, αλλά και ο πρώην διαιτητής Σούπερ Λίγκας, Αρ. Κουτσιαύτης, έχουν ήδη δώσει καταθέσεις. Με την υπόθεση της πυραμίδας ασχολείται ήδη και το διερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

 
 
 
 
 
 
Πηγή: www.sdna.gr
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr