Αποδέσμευση Μανώλη Κούση και Τηλυκράτης

2016-07-27 16:39

Όταν ο Μανώλης Κούσης έπαιρνε την απόφαση να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Πανλευκάδιου για την ανανέωση της συνεργασίας τους, προφανώς οι σειρήνες της Γ’ Εθνικής δεν είχαν φτάσει στα αυτιά του.  Από την ημέρα που ο Πανλευκάδιος ανακοίνωσε την παραμονή του Αγρινιώτη παίκτη στο ρόστερ του, έως και σήμερα που ο παίκτης αποδεσμεύτηκε για να αλλάξει στρατόπεδο συνέβησαν πολλά.
 
Το μπαράζ των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων έφερε την υπογραφή των ανθρώπων του Πανλευκάδιου για την αποχώρηση του παίκτη, αφού προηγουμένως έγινε η καταβολή του αντιτίμου με το οποίο κοστολογήθηκε ο ποδοσφαιριστής. Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι ο παίκτης ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ίδια φανέλα που αγωνίστηκε σε αυτό και προ τετραετίας. Δηλαδή με αυτή του Τηλυκράτη, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να γνωστοποιήσει την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή. 
 
Παραμονή στη Λευκάδα λοιπόν για τον Κούση και ώρα δεύτερης θητείας στον Τηλυκράτη μετά τις δύο που προηγήθηκαν στον Πανλευκάδιο.
 
Πηγή: lefkadaweb.gr
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr