Απέκτησε Άγγελο Σταυράκη ο Απόλλων Λάρισας

2016-07-23 17:03

Ο 28χρονος Άγγελος Σταυράκης τερματοφύλακας ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Καλαμάτα, και στο πρώτο μισό της σεζόν στην Νίκη Βόλου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τους κυανόλευκους. 
 
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα της Φιλιππούπολης γίνεται η πέμπτη ομάδα της Γ΄Εθνικής, στην οποία θα αγωνιστεί ο Λαρισαίος γκολκίπερ, καθώς εκτός από την Καλαμάτα και την Νίκη Βόλου, μεταξύ άλλων έχει περάσει από Εθνικό Φιλιππιάδας, Τηλυκράτη Λευκάδας και Δωτιέα Αγιάς.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας
 
«Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Άγγελου Σταυράκη. Ο 28χρονος γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Ο Άγγελος έχει γεννηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 1988 στο Αρμένιο Λάρισας, ενώ έχει περάσει με επιτυχία από πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες όπως μεταξύ άλλων οι: Εθνικός Φιλιπιάδας, Ολυμπιακός Βόλου, Τηλυκράτης Λευκάδας, Δωτιέας Αγιάς, Νίκη Βόλου, Καλαμάτα. Την σεζόν που μας πέρασε μέτρησε 25 συμμετοχές στην Γ' Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που αναμένεται να βοηθήσει τον Απόλλωνα, για να πετύχει τους υψηλούς στόχους, που έχουμε θέσει».
 
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr