ΑΟ Πλαγιάς - ΑΟ Καρυάς PreGame

2016-02-13 12:36

ΑΟ Πλαγιάς - ΑΟ Καρυάς 
 
Μια μάχη για την παραμονή που μένει ανοιχτή και μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης, με τον νικητή όμως σαφώς να αποκτάει σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της 10ης θέσης που είναι η τελευταία θέση η οποία δίνει την απ'ευθείας παραμονή στο Α' τοπικό. Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην 11η και 12η θέση αντίστοιχα με με 19 βαθμούς και οι δύο, με την 10η θέση που κατέχει αυτή την στιγμή ο ΑΟ Παλαίρου να  βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς μακριά. 
 
ο ΑΟ Πλαγιάς έρχεται στον σημερινό αγώνα με 3 σερί Ισοπαλίες, με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη στην Λευκάδα την περασμένη αγωνιστική, με τον 5ο στην Βαθμολογία ΑΕ Πρέβεζας στην Πλαγιά την 19η αγωνιστική, και με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού την 18η αγωνιστική. Μπορεί σήμερα να κάνει το μεγάλο βήμα της παραμονής ο ΑΟ Πλαγιάς;
 
O AΟ Καρυάς έρχεται από το 3-0 χωρίς αγώνα με τον Απόλλων Ν. Λευκάδας που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, την 19η αγωνιστική η ομάδα της Καρυάς γνώρισε την ήττα με 1-4 στην έδρα της από τον Τηλυκράτη στις 30 Ιανουρίου, και την Νίκη με 5-0 επί της τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Θύελλας Σινώπης. 
 
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πλαγιάς στις  Σήμερα στις 15:00 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ζιώγας με βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο και Κώτση.

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr