Αμβρακία Κωστακιών - Ναυπακτιακός PreGame

2016-05-21 14:48
 
Στην μάχη της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου των μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική ρίχνονται Αμβρακία Κωστακιών και Ναυπακτιακός, με τις ομάδες να έχουν δείξει πως θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος μια θέση στην 2αδα. 
 
Τι έκαναν οι δυο ομάδες τις δυο πρώτες αγωνιστικές:
 
Η Αμβρακία πήρε σπουδαία ισοπαλία(1-1) στην Λευκάδα με τον Τηλυκράτη που θεωρείται ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του κ. Μπαλάφα ενώ την 2η αγωνιστική στους Κωστακιούς ήρθε η πρώτη νίκη με τον Αστέρα Ιτέας με το μεγάλο σκορ 4-3. 
 
Από την άλλη ο Ναυπακτιακός νίκησε την πρώτη αγωνιστική στην Ιτέα με τον Αστέρα Ιτέας με 0-2 έχοντας καλή απόδοση, ενώ την 2η αγωνιστική αν και το πάλεψε δεν τα κατάφερε στην έδρα του με τον Τηλυκράτη και έχασε με 0-1. 
 
 
Περισσότερες πληροφορίες για τον Ναυπακτιακό
 
Η ομάδα της Ναυπάκτου πήρε την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αποσπώντας ισοπαλία του Νέου Θέρμιου Απόλλων που ήταν δεύτερο 1 βαθμό λιγότερο από τον Ναυπακτιακό. 
 
Με πλήρες ροστερ θα παραταχθεί για πρώτη φορά ο κύριος Θεοδοσίου καθώς ο Δημητρακόπουλος και ο Δημόπουλος εξέτισαν την ποινή τους στον αγώνα με τον Τηλυκράτη ενώ ο Καραγιάννης επιστρέφει από τον Τραυματισμό του. 
 
Αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται να βρίσκονται στο γήπεδο των Κωστακιών καθώς οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα πάνε με λεωφορείο ενώ αρκετοί φίλαθλοι θα ταξιδέψουν και με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα για να στηρίξουν την προσπάθεια της Ομάδας. 
 
Ο Κύριος Θεοδοσίου μετά τους 2 πρώτους αγώνες
 
"Δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα, πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας όπως και εγώ πιστεύω στα παιδιά αυτά. Έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορούμε και φέρνουμε εις πέρας όλες τις αποστολές μας, συνεχίζουμε και θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών."
 
 
Περισσότερες πληροφορίες για την Αμβρακία Κωστακιών
 
Η Αμβρακία όπως και ο Ναυπακτιακός πήρε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Άρτας στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ με ισοπαλία στην έδρα της, που της έδωσε το πρωτάθλημα ενάντια στον Σκουφά Κομποτίου. 
 
Επιστρέφει ο τιμωρημένος Σταμούλης και η ομάδα θα έχει πλήρες ρόστερ όπως και ο Ναυπακτιακός. 
 
Οι φίλοι της ομάδας θα γεμίσουν για ακόμα μια φορά το γήπεδο των Κωστακιών στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την άνοδο στην Γ' Εθνική και αναμένεται να είναι πολλοί περισσότεροι από τη στον αγώνα της Τετάρτης με την Ιτέα. 
 
Ο κ. Μπαλάφας μετά τους 2 πρώτους αγώνες
 
"Η Διαδικασία των μπαράζ είναι πολύ δύσκολη και κάθε βαθμό που παίρνει η ομάδα είναι σημαντικός, κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό και την Κυριακή θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να χαίρεται αυτός ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο και αγαπάει αυτή την ομάδα. 
Μετά τα δυο πρώτα αποτελέσματα νομίζω ότι 3 είναι οι ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν τα 2 εισιτήρια, η Ιτέα δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κάτι καλό για να μπει σε αυτή την τριάδα. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα παίζονται τα πάντα."
 
 
 
Οι δυο ομάδες όπως εξ αρχής περιμέναμε μαζί με τον Τηλυκράτη θα διεκδικήσουν μια εκ των 2 πρώτων θέσεων και το αποτέλεσμα του Αυριανού αγώνα θα είναι καθοριστικό καθώς με νίκη της Αμβρακία η ομάδα της Άρτας πάει στο +4 από τον Ναυπακτιακό, ενώ η ομάδα της Ναυπάκτου με νίκη πάει στο +2. Τα πάντα ανοιχτά αλλά η νίκη δίνει προβάδισμα. 
 
Η Αμβρακία θέλει την νίκη γιατί αγωνίζεται στην έδρα της ενώ ο Ναυπακτιακός μετά το στραβοπάτημα στην έδρα του με τον Τηλυκράτη, θέλει ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας με έναν από τους δυο συνδιεκδικητές των 2 πρώτων θέσεων. 
 
Η Αμβρακία Κωστακιών καλεί τους φιλάθλους της να δώσουν μια παραπάνω ώθηση στους παίκτες της ομάδας σε έναν από τους ποιο σημαντικούς αγώνες των μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής
 
 
 
Γήπεδο: Κωστακιών 
Ημέρα - Ώρα: Κυριακή 22/5/2016 - 17:00
Διαιτητής: Τάσης Γεώργιος(Ιωάννινα)
Βοηθοί: Αντωνίου Βασίλειος - Θανασιάς Αθανάσιος(Ιωάννινα)
Παρατηρητής: Αθανασίου Νικόλαος (Θεσπρωτία)
Εισιτήριο: 10 Ευρώ
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr