Αμβρακία Κωστακιών: Ανανεώσεις, αποχωρήσεις, μεταγραφές, προετοιμασία και έδρα.

2016-07-09 21:14

Στην Αμβρακία Κωστακιών έχει υπάρξει ένα μπαράζ ανανεώσεων τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του artagoal.gr έχουν συμφωνήσει για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα και στην Γ' Εθνική οι εξής ποδοσφαιριστές: ο 31χρονος κεντρικός χαφ και αρχηγός τη ομάδας Λεωνίδας Βερλέκης, ο 19χρονος αριστερός μπακ Ηλίας Μπεζεβέγκης, ο 31χρονος δημιουργικός χαφ Γιώργος Νταλάκας, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Παπαρούνης, ο 24χρονος εξτρέμ Φώτης Παππάς, ο 25χρονος σέντερ-φορ Χρήστος Σιδηρόπουλος, ο 29χρονος επιθετικός Χρήστος Σταμούλης και ο 24χρονος δεξιός μπακ-χαφ Κώστας Τάσσος
 
Ακόμα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν έχει υπάρξει προς το παρόν συμφωνία με τον 25χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Βαρέλη και τον 26χρονο αμυντικό Κώστα Λύτο. Επίσης η ομάδα τη νέα χρονιά δεν θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στην διάθεση της τον 24χρονο αμυντικό Αλέξανδρο Τσόλκα που θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και τον 18χρονο Γιώργο Μαγκάκη ο οποίος ίσως αναγκαστεί να μετακομίσει από την πόλη της Άρτας λόγω σπουδών. Για τον Γιάννη Γούλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει ήδη συμφωνήσει με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.
 
Σε κάθε περίπτωση στην ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα θα μείνει ο βασικός κορμός και το μόνο που απομένει είναι να εμπλουτιστεί με ποιοτικές μεταγραφές. Ήδη η ομάδα είναι σε συζητήσεις αρχικά με αρτινούς ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόντουσαν σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στην περιοχή μας. Κάποια από τα ονόματα είναι ο Δάρδας, ο 19χρονος Θέμης Νικολαΐδης, o ελεύθερος πλέον από τον Σκουφά Κομποτίου 28χρονος αμυντικός Γιώργος Πέτσας και ο 24χρονος τερματοφύλακας της Α.Ε. Καραϊσκάκης Χάρης Ραχιώτης. Αν οι ιθύνοντες της ομάδας δεν καταφέρουν να συμπληρώσουν το ρόστερ με τέτοιους ποδοσφαιριστές τότε η ομάδα θα στραφεί σε ποδοσφαιριστές γειτονικών πόλεων χωρίς όμως η ομάδα να επιβαρυνθεί με τα έξοδα διαμονής τους.
 
Τέλος η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου ενώ η ομάδα θα δηλώσει ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο Άρτας καθώς προς το παρόν τουλάχιστον το γήπεδο των Κωστακιών δεν πληρεί τις προδιαγραφές της Γ' Εθνικής.
 
 
 
 
Πηγή: artagoal.gr

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr