Αμβρακία Κωστακιών: Ανακοίνωση για έναρξη ακαδημιών δημοτικού-γυμνασίου

2016-07-08 19:37
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας
 
Το τμήμα ποδοσφαίρου της Αμβρακίας με βασικό σύνθημα στηρίζουμε την ομάδα μας επενδύουμε στο τόπο μας ανακοινώνει την έναρξη δημιουργίας ακαδημιών για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
 
Η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής των ακαδημιών μας έχει ως στόχο απο την μια την διαμόρφωση του χαρακτήρα των μικρών παιδιών σύμφωνα με το ιδεώδες του εύ αγωνίζεσθε και τις αξίες του αθλητισμού και απο την άλλη την ενθάρρυνση και υποστήριξη των μορών μας φίλων ώστε να αναπτήξουν τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά εκείνα ώστε να παίξουν στα αγωνιστικά τμήματα της Αμβρακίας.
 
Στόχος μας όταν ξεκινήσαμε πρίν ένα χρόνο ήταν και παραμένει η δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής όπου θα αγωνίζονται τα παιδιά μας. Απο αυτή την φιλοσοφία δεν θα παρεκκλίνουμε και φέτος όσον αφορά την ομάδα παιδικού που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α.
 
Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε στην νεολαία μας την ανάπτυξη του ίδιου του αθλήματος αλλά και στην ίδια μας την ομάδα ώστε αυτή να έχει διάρκεια, συνέχεια και μέλλον. Άλλωστε η σημερινή οικονομική κρίση μας δείχνει αυτόν τον δρόμο, τον δρόμο του να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά στις δικές μας δυνάμεις τον δρόμο της προσπάθειας της υπομονής και της επιμονής.
 
Υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Πέτρος Θέμελης
Τηλ. επικοινωνίας (καθημερινά) 6972789448
Σας περιμένουμε όλους !
 
 
 
έναρξη δημιουργίας ακαδημίας για παιδιά δημοτικού-γυμνασίου ανακοίνωσε η Αμβρακία Κωστακιών.
Το τμήμα ποδοσφαίρου της Αμβρακίας με βασικό σύνθημα -Στηρίζουμε την ομάδα μας επενδύουμε στο τόπο μας- ανακοινώνει την έναρξη δημιουργίας ακαδημιών για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου
Η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής των ακαδημιών μας έχει ως στόχο απο την μια την διαμόρφωση του χαρακτήρα των μικρών παιδιών σύμφωνα με το ιδεωδες του ευ αγωνιζεσθε και τις αξιες του αθλητισμου και απο την αλλη την ενθαρρυνση και υποστηριξη των μορων μας φιλων ωστε να αναπτηξουν τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά εκείνα ώστε να παίξουν στα αγωνιστικά τμήματα της Αμβρακίας.
Στόχος μας όταν ξεκινήσαμε πρίν ένα χρόνο ήταν και παραμένει η δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής όπου θα αγωνίζονται τα παιδιά μας. Απο αυτή την φιλοσοφία δεν θα πο τμήμα ποδοσφαίρου της Αμβρακίας με βασικό σύνθημα -Στηρίζουμε την ομάδα μας και επενδύουμε στο τόπο μας- ανακοινώνει την εναρξη δημιουργίας ααρεκκλίνουμε και φέτος όσον αφορά την ομάδα παιδικού που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α.
Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε στην νεολαία μας την ανάπτυξη του ίδιου του αθλήματος αλλά και στην ίδια μας την ομάδα ώστε αυτή να έχει διάρκεια, συνέχεια και μέλλον. Άλλωστε η σημερινή οικονομική κρίση μας δείχνει αυτόν τον δρόμο, τον δρόμο του να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά στις δικες μας δυναμεις τον δρομο της προσπαθειας της υπομονης και της επιμονης.
Σας περιμένουμε όλους !
Υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Πέτρος Θέμελης
Τηλ. επικοινωνίας (καθημερινά) 6972789448
 
 
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr