ΑΕ Καραϊσκάκης - Εθνικός Φιλιππιάδας, γειτονικό ντέρμπι στο κύπελλο ερασιτεχνών

2016-03-30 01:12

ΑΕ Καραϊσκάκης - Εθνικός Φιλιππιάδας 

 
Οι δύο ομάδες της Γ' Εθνικής τίθενται αντιμέτωπες και για το κύπελλο ερασιτεχνών καθώς κατέκτησαν το κύπελλο στην ένωση τους ο Καραϊσκάκης στην Άρτα και ο Εθνικός στην Πρέβεζα αντίστοιχα . 
 
Λίγα λόγια για την φετινή πορεία για τις δύο ομάδες 
 
ΑΕ  Καραϊσκάκης : H Ομάδα της Άρτας πήρε την κορυφή του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής και οδηγούσε την κούρσα μέχρι και την αγωνιστική που μας πέρασε που κατέβηκε στην 2η θέση μετά την ισοπαλία από την Πύδνα Κίτρους που κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τον Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα ο Αιγινιακός να περάσει μπροστά με 1 βαθμό, τον οποίο υποδέχεται στο Δημοτικό των Αγίων Αναργύρων την 31η αγωνιστική που διεξάγεται στις 17/4/2016. 
 
Εθνικός Φιλιππιάδας : H Oμάδα της Φιλιππιάδας βρίσκεται αρκετά ποιο κάτω, στην 9η  θέση και παλεύει για την παραμονή της, με μόλις 2 βαθμούς να την χωρίζουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι πρώτες αγωνιστικές για τον Εθνικό ήταν πολύ θετικές καθώς την 6η αγωνιστική ανέβηκε ακόμα και στην 2η θέση, την οποία και δεν ξαναπήρε, με τα αρνητικά αποτελέσματα που ακολούθησαν να την οδηγούν μόλις έναν βαθμό από την γραμμή του υποβιβασμού την 19η αγωνιστική, με τα σκαμπανεβάσματα να συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. 
 
 
Τα δυνατά σημεία των ομάδων 
 
ΑΕ Καραϊσκάκης : Η Έδρα 
 
Εντός έδρας η ομάδα του ΑΕ Καραϊσκάκης έχει 9 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια, μετατρέποντας το γήπεδο της σε απόρθητο κάστρο.
 
Εθνικός Φιλιππιάδας : Η Άμυνα 
 
Σε 28 αγώνες στην Γ' Εθνική ο Εθνικός έχει κρατήσει το "0" στην άμυνα στους 13. Με τον συνολικό αριθμό τερμάτων που έχει δεχθεί να είναι μόλις 16, όντας η καλύτερη άμυνα στον όμιλο της.
 
 
Τα αδύνατα σημεία των ομάδων 
 
ΑΕ Καραϊσκάκης : Δυσκολία εύρεσης εύκολων γκολ
 
Απέναντι σε σκληρές άμυνες ο Καραϊσκάκης μπορεί να δημιουργεί αλλά δεν έχει την ουσία, με το γκολ να αργεί και πολλές φορές να μην έρχεται, χάνοντας έτσι πολύτιμους βαθμούς. 
 
Εθνικός Φιλιππιάδας : Η επίθεση 
 
Ο Εθνικός μπορεί να έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, αλλά όταν μιλάμε για επίθεση είναι ακριβώς το αντίθετο, καθώς κρατάει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, σκοράροντας όσα έχει δεχθεί. Δηλαδή 16 γκολ σε 28 παιχνίδια με μέσο όρο 0.57 γκολ ανα αγώνα.
 
Ο Διαιτητής 
 
Ο κ. Μάντζιος της ΕΠΣ Ηπείρου θα σφυρίξει την αναμέτρηση .
4 αγώνες μετράει φέτος στην Γ' Εθνική ο Γιαννιώτης ρέφερι, και έχει φέρει μια νίκη για γηπεδούχο μια ισοπαλία και δύο νίκες για φιλοξενούμενους.
 
Βοηθοί του κ. Μάντζιου θα είναι οι Αντωνίου και Λιόντος επίσης της ΕΠΣ Ηπείρου.
 
Γήπεδο : Δημοτικό Αγίων Αναργύρων 
Ημέρα : Τετάρτη 30/3/2016
Ώρα : 16:00
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr