ΑΕ Καραϊσκάκης: Επίσημα παίκτες Καραγιαννίδης και Γούλας

2016-07-14 13:29

Επίσημα πλέον αρχίζει η έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αριστοτέλη Καραγιαννίδη (αμυντικός) και Γιάννη Γούλα (μέσος). Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας έλειπε μόνο να βγεί η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

Η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αριστοτέλη Καραγιαννίδη (αμυντικός) και Γιάννη Γούλα (μέσος). Ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης είναι ένας έμπειρος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και είναι πλέον στην διάθεση του προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Καραγιαννίδης είναι γεννημένος στα Ιωάννινα στις 15-6-1990 (έχει ύψος 1,90). Την πρώτη του...γνωριμία με το άθλημα του ποδοσφαίρου την είχε στην Ακαδημία της Ανατολής Ιωαννίνων και ακολούθως η καριέρα του είχε ως εξής. Αιγάλεω(Β΄Εθνική),Δόξα Κρανούλας(Γ' Εθνική),Ρόδος(Β' Εθνική),Ρούβας Ηρακλείου Κρήτης(Γ' Εθνική),ΑΟ Κασσιώπη / Κέρκυρα ΠΑΕ Κέρκυρας(Β' Εθνική). Στο παρελθόν ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης διατέλεσε στέλεχος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ.Ηπείρου.

Ο Γιάννης Γούλας (μέσος) γεννηθείς την 2-6-1987 στην Άρτα ,είναι ένας εξαιρετικά χαρισματικός ποδοσφαιριστής ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Αρτινού ποδοσφαίρου. Έχει αγωνιστεί σε πολύ σημαντικές ομάδες με πρωταγωνιστικό στόχο,στην Γ 'Εθνική.Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αμβρακίας Κωστακιών,όπου βοήθησε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα της Αμβρακίας στην Γ'Εθνική.


Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στην ''οικογένεια'' της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !

Εκ του Δ.Σ.Α

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr