7 ομάδες για 3 θέσεις στην κούρσα των play-off ανόδου στην Β' ΕΠΣ Άρτας

2016-02-16 00:34

 

Αν εξαιρέσουμε τις δύο πρώτες ομάδες - ΑΟΚ Τζυομέρκων και ΑΕ Ξηροβουνίου - που κάνουν το δικό τους πρωτάθλημα για να κατακτήσουν τον θρόνο του πρωταθλητή στην Β' ΕΠΣ Άρτας, από την 3η έως και την 9η θέση όλα μπορούν να συμβούν. 

Ο μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική 3ος Απόλλων Γλυκορίζου έκανε το Ρεπό του, και αυτό ο Ολυμπιακός Καλοβάτου δεν το άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο, κερδίζοντας άνετα 0-4 τον Αστέρα Φιλοθέης στο γήπεδο του Άγιου Σπυρίδωνα βρίσκεται μόνος πλέον στην 3η θέση με 34 βαθμούς. 
 
Αμέσως μετά στην 4η θέση βρίσκεται ο Απόλλων Γλυκορίζου με 31 βαθμούς ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο, κάνοντας το ρεπό του την αγωνιστική που μας πέρασε.
 
Την τελευταία(5η) θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου κρατάει ο ΠΑΣ Ανέζα ο οποίος έχει επίσης 31 βαθμούς, η Ανέζα θέλει να επιστρέψει στα "σαλόνια" του Α' Τοπικού μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την ενεργό δράση και μέχρι στιγμής κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. 
 
Μόλις έναν βαθμό ποιο κάτω από την τελευταία θέση βρίσκεται η Κυράτσα Αγίου Δημητρίου, η ομάδα της Κυράτσας βγήκε κερδισμένη στο Ντέρμπι της Αγωνιστικής που μας πέρασε, κερδίζοντας τον μέχρι πρότινος 5ο στην βαθμολογία Ολυμπιάς Αγ. Παρασκευής, και τώρα βρίσκεται μια ανάσα από τα Play-Off.
 
Στην 7η θέση έπεσε ο Ολυμπιάς Αγίας Παρασκευής, χάνοντας από την ομάδα της Κυράτσας, και πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμα ποιο δύσκολα με τα παιχνίδια που έρχονται να σχεδόν όλα ντέρμπι για αυτούς. 
 
Σταθερά στην 8η θέση η ομάδα του Δία Κωστακιών, η ομάδα του κ. Μπεκιάρη νίκησε μέσα στα Ρόκκα τον μαχητικό Αστέρα με 0-1 και πλέον βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την Ανέζα, να τονίσουμε πως αν δεν υπήρχε η αφαίρεση των 2 βαθμών για την ομάδα, όπως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. 
 
Τελευταία ομάδα που μπορεί να παλέψει ακόμα για την 5η θέση της βαθμολογία είναι η ομάδα της ΑΕ Καμπής που βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από την πολύτιμη 5η θέση, η ομάδα της Καμπής αναδείχθηκε Ισόπαλη 3-3 σε ένα απολαυστικό παιχνίδι γεμάτο γκολ και φάσεις στο Κορφοβούνι, η Ισοπαλία αυτή αφήνει πίσω την Καμπή, αλλά σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα όπως το φετινό, μετά την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής από την ΕΠΣ Άρτας, όλα μπορούν να συμβούν. 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr