Α. Κτένας, Τ. Βλάχος και Α. Παντζιαράς μιλούν πριν τον αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών

2016-05-13 21:42

Μόλις 2 ημέρες πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής ο πρόεδρος του Τηλυκράτη κ. Τριαντάφυλλος Βλάχος, o προπονητής Ανδρέας Παντζιαράς αλλά και ο αρχηγός Ανδρέας Κτένας μίλησαν στο Λευκαδίτικο site Lefkadanews.com για τα μπαράζ αλλά και για τον πρώτο αγώνα. 
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βλάχος
 
Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια και το ξέρουμε όλοι μας. Η ομάδα μας όμως είναι πανέτοιμη και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά για αυτό. Την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανένας, πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα μας, περιμένω να δω ένα γήπεδο γεμάτο, με παλμό και μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που θα δώσει στους παίκτες μας  ακόμη περισσότερη πίστη και δύναμη να φθάσουν στη νίκη."
 
Τα δυσκολότερα λοιπόν τώρα αρχίζουν για τον Τηλυκράτη, που θα πρέπει "να βάλει τα δυνατά του" για να επιτύχει την άνοδο στη Γ Εθνική. Η συμπαράσταση των φιλάθλων του, κρίνεται απαραίτητη για αυτόν το στόχο.
 
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός Ανδρέας Κτένας
 
Η διαδικασία των μπαράζ ανόδου είναι ουσιαστικά ένα μικρό πρωτάθλημα, που θα διεκδικήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις από ομάδες πρωταθλήτριες και επομένως πολύ ανταγωνιστικές. Σε κάθε αγώνα θα επιδιώξουμε τη νίκη και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό εντός αγωνιστικού χώρου. Θεωρώ ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε και να επιστρέψει ο Τηλυκράτης  εκεί που ανήκει,  στην Γ Εθνική.
Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε νικηφόρα την διαδικασία των μπαράζ ανόδου κι αυτό διότι το πρόγραμμά μας έχει την ιδιομορφία των τριών εκτός έδρας αγώνων που ακολουθούν. Θα είναι βεβαίως ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο που είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία και να φτάσουμε στη νίκη. Είμαι αισιόδοξος και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής κ. Ανδρέας Πατζιαράς
 
Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα, νομίζω που δεν υπάρχουν φαβορί, σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα ματς που θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσουμε με καλή ψυχολογία. Ακολουθούν τρία παιχνίδια εκτός έδρας που εκεί πρέπει να φανούμε δυνατοί και να δείξουμε χαρακτήρα, νομίζω ότι η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα βγάλει μια ποιότητα και μια στόφα πρωταθλητή στον αγωνιστικό χώρο θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο.
 
Από τους φιλάθλους του Τηλυκράτη τι περιμένετε;
 
Περιμένω να είναι ακόμα περισσότερος κόσμος από τον αγώνα με τον Πανλευκάδιο και το γήπεδο να είναι γεμάτο, γιατί όπως έχουμε πει ο στόχος είναι η άνοδος στη Γ Εθνική και θα πρέπει να μας βοηθήσουν. Θα έλεγα ότι η ιστορία του Τηλυκράτη είναι σε κρίσιμη καμπή και νομίζω  σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να λείψει κανείς, κανένας δεν περισσεύει .

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr