Α' ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας: Τέλος με φιλικό και ευχές από τον ΑΟ Πλαγιάς

2016-05-20 16:00
Την Τετάρτη η ομάδα της Πλαγιάς έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, ένα φιλικό σε γιορτινό κλήμα με την Πλαγιά να κλείνει την χρονιά της ενώ την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας να έχει μπροστά της το Final Four των Αστυνομικών Διευθύνσεων Βορείου Ελλάδας στην Χαλκιδική. 
 
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ομάδα της Πλαγιάς μετά τον αγώνα
Τελευταίο παιχνίδι(φιλικό) για την ομάδα μας, με την ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας. Λίγη σημασία έχει η νίκη με 3-1 του Α.Ο Πλαγιάς σε ένα παιχνίδι που είχε φιλικό και γιορτινό χαρακτήρα.Τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από την ομάδα μας η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας για την προσφορά της στο ποδόσφαιρο.Ευχαριστούμε τους διαιτητές Σαράφογλου Γιώργο και Ντούκα Σταύρο που διεύθυναν το χθεσινό παιχνίδι.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους προσέφεραν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στην χθεσινή γιορτή...Το IL Sapore Geush και τον Γιώργο Μπουρδάρα,το ζαχαροπλαστείο Serano και τον Ηλία Καπότη και τον Πάνο Μπουρδάρα.
 
Ευχόμαστε στην ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας υπό την καθοδήγηση του Νίκου Βλάχου(Καναρίνη) καλή επιτυχία στο φάιναλ φορ των Αστυνομικών Διευθύνσεων Βόρειου Ελλάδος που θα γίνει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής στα τέλη του μήνα με την ευχή μας φέτος να καταφέρουν ότι δεν μπόρεσαν στο περυσινό φάιναλ φορ και να πάρουν το κύπελλο.
 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα μας με κάθε τρόπο όλη την χρονιά μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες αλλά και με μεγάλες χαρές. Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr