Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου και ο Μίλτος Λιότσος

2016-07-25 14:08

Μετά τις μεταγραφές των μεσοεπιθετικών, το πλάνο περιλαμβάνει την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Οι διοικούντες τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου έχοντας στα χέρια την εισήγηση του προπονητή Άρη Παληογιάννη ήρθαν σε επαφή με τον αμυντικό Μίλτο Λιότσο, τον οποίο έπεισαν να υπογράψει συνεργασία με την νεοφώτιστη στην Α’ Κατηγορία ομάδα. 

Ο 23χρονος τέως παίκτης του Αμβρακικού που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε κατά το διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα της Βόνιτσας, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων της Α’ Κατηγορίας που προχώρησαν σε διερευνητικές κρούσεις. Η προσέγγιση από πλευράς Μαραντοχωρίου και το πείσμα του προέδρου του σωματείου της Νότιας Λευκάδας έφεραν την “κλοπή” του παίκτη και μια ακόμα μεταγραφή που δυναμώνει κι άλλο τον Αυγερινό ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας. 

Τα αθλητικά του προσόντα και η ενέργεια που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο είναι τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Πρώτη ομάδα του 23χρονου αμυντικού ήταν ο Δρυμός Αιτ/νίας, ακολούθησε ο Αμβρακικός Βόνιτσας, η Κατούνα Αιτ/νίας στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν και τέλος ο Αμβρακικός από τον Ιανουάριο και μετά.

Πηγή: lefkadaweb.gr

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr