Α' ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας: Σφραγίζει την παραμονή ο ΑΟ Παλαίρου, περιμένουν Πλαγιά και Καρυά

2016-05-04 23:30

Μεγάλη νίκη παραμονής πήρε στην έδρα του ο ΑΟ Παλαίρου, μια νίκη που του δίνει την παραμονή στο Α' Τοπικό χωρίς να χρειάζεται να περιμένει για να δει τι θα κάνει ο Τηλυκράτης ή ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Από την άλλη η ομάδα της Πλαγιάς θα πρέπει να περιμένει την λήξη της Γ' Εθνικής ή των μπαράζ ανόδου σε αυτήν για να δει αν θα παραμείνει στο Α' Τοπικο. Σε περίπτωση που ο Εθνικός Φιλιππιάδας παραμείνει στην Γ' Εθνική ή ο Τηλυκράτης ανέβει σε αυτήν τότε θα αγωνίζεται και του χρόνου στο Α' Τοπικό, σε διαφορετική περίπτωση υποβιβάζεται, ενώ η Καρυά που πήρε στα χαρτιά τον αγώνα με την ΑΕΚ Αρχαγγέλου που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, για να αγωνίζεται και του χρόνου στο Α' Τοπικό πρέπει να παραμείνει ο Εθνικός και ο Τηλυκράτης να προβιβαστεί στην Γ' Εθνική, στην περίπτωση που μια εκ των δύο ομάδων δεν εκπληρώσει τους στόχους της τότε η Καρυά υποβιβάζεται. 
 
Τι έγινε σήμερα στο Πάλαιρο
 
ΑΟ Παλαίρου - ΑΟ Πλαγιάς 3-1
 
Την νίκη που ήθελε για να αγωνίζεται και του χρόνου στο Α' Τοπικό χωρίς άγχος πήρε ο ΑΟ Παλαίρου στην έδρα του με 3-1 επί της Πλαγιάς με πρωταγωνιστή τον Καλέμι. 
 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό για τις δύο ομάδες, με το 0-0 να αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό που δείξανε οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. 
 
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, με τον Κατσαμπίρη να κάνει το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό της επανάληψης(47'). Στην συνέχεια ανέλαβε ο Καλέμι να σφραγίσει την νίκη της ομάδας του με δυο προσωπικά τέρματα στο 62' και στο 76' βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 3-0. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ομάδα της Πλαγιάς είναι να μειώσει στο 90' με τον Καταγή Χ. που είχε περάσει σαν αλλαγή λίγο νωρίτερα, γράφοντας το τελικό 3-1. 
 
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr