Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Πλησιάζει στον Πανλευκάδιο ο Δημήτρης Κούτσικος

2016-07-18 01:13

Μετά από το διάλειμμα της μίας σεζόν σε ομάδες της Β’ Κατηγορίας (Μεδεών Κατούνας της Αιτ/νίας και Αυγερινός Μαραντοχωρίου της ΕΠΣ Π-Λ), ο Δημήτρης Κούτσικος είναι μια ανάσα από την επιστροφή του σε ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό στόχο στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Π-Λ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που και αυτή την μεταγραφική περίοδο δέχτηκε κρούση από αρκετές ομάδες, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πλησιάζει στον Πανλευκάδιο. Ό,τι δεν έγινε δηλαδή το περασμένο καλοκαίρι όπου οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας, αναμένεται να γίνει την τρέχουσα περίοδο.

Για την επίσημη ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μερικά 24ωρα ακόμα, αφού απομένουν οι τυπικές διαδικασίες για την οριστικοποίησή της. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής με την πολύχρονη εμπειρία σε ομάδες που πρωταγωνίστησαν στα πρωταθλήματά τους, αναμένεται να γίνει ένα από τα πολύτιμα “εργαλεία” του Πανλευκάδιου στην προσπάθεια που θα καταβάλει για την κατάκτηση του τίτλου.

Το 2004 ο Κούτσικος είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ενώ αργότερα αγωνίστηκε σε μια σειρά από ομάδες, όπως ο Αμβρακικός Βόνιτσας, ο Τηλυκράτης, ο Οδυσσέας Νυδρίου και ο ΠΣ Πρέβεζα.

 

Πηγή: lefkadaweb.gr

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr