Α' ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας: Με αστυνομία έφυγε ο Πανλευκάδιος από τον Ωρωπό

2017-03-21 13:20
Με την βοήθεια αστυνομικών δυνάμεων έφυγε το Σάββατο από τον Ωρωπό ο Πανλευκάδιος καθώς σύμφωνα με τους Λευκαδίτες με ανακοίνωση που εξέδωσαν δέχθηκαν απειλές και προπηλακισμούς από μερίδα οπαδών της Δόξας. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση-καταγγελία
 
Ο σύλλογος μας στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα Ωρωπού έτυχε «ιδιαίτερης» φιλοξενίας από κάποιους «επιστήμονες» της εξέδρας. 
Καταγγέλλουμε μερίδα οπαδών, τραμπούκους, που προπηλάκισαν παράγοντες, οπαδό και ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και μάλιστα μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών μας.
Για πρώτη φορά στα χρονικά ζητήσαμε τη βοήθεια της αστυνομίας για να γλυτώσουμε μια και οι τύποι, χωρίς κανένα απολύτως λόγο άρχισαν να μας βρίζουν ασύστολα και να μην μένουν μόνο εκεί.
Σε όλα τα γήπεδα πηγαίνουμε με τις οικογένειες μας χωρίς να μας ενοχλεί κανείς, όπως ακριβώς το ίδιο γίνεται και με τους φιλοξενούμενους μας στη Λευκάδα. 
Νιώθουμε αηδία και καταδικάζουμε το γεγονός, αλλά περιμένουμε από το Δ.Σ. της Δόξας να το καταδικάσει κι αυτή, αφού δεν θεώρησε απαραίτητο τουλάχιστον να μας προστατέψει.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή η μερίδα οπαδών δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο των οπαδών του Ωρωπού και ότι η καταγγελία μας αυτή δεν μειώνει τη νίκη της Δόξας. 
το Δ.Σ.

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr