Α' ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας: Η Μάχη της παραμονής συνεχίζεται

2016-05-03 23:59
Την νίκη που θα τους σιγουρέψει την παραμονή στο Α' Τοπικό της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ψάχνουν ΑΟ Παλαίρου και ΑΟ Πλαγιάς, καθώς όποια ομάδα πάρει το τρίποντο αύριο δεν χρειάζεται να περιμένει αν θα ανέβει ο πρωταθλητής ή αν θα υποβιβαστεί ο Εθνικός Φιλιππιάδας. 
 
Για τον ηττημένο θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το τέλος της Γ' Εθνικής ή το τέλος των μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική. Σε περίπτωση που ο Εθνικός δεν υποβιβαστεί ή ο Τηλυκράτης ανέβει στην Γ' Εθνική δεν υποβιβάζεται, αν ο Εθνικός υποβιβαστεί και ο Τηλυκράτης δεν ανέβει, τότε θα υποβιβαστεί στο Β' Τοπικό. 
 
Τον Αγώνας που διεξάγεται αύριο Τετάρτη 4/5/2016 στις 17:00 στο γήπεδο του Παλαίρου ανάμεσα στον ΑΟ Παλαίρου και τον ΑΟ Πλαγιάς θα διευθύνει ο Νίκος Ρούσσος με Βοηθούς τους Γεώργιο Φίτσα και Θεοδώρα Σφονδύλη.
 
Ο Άλλος προγραμματισμένος αγώνας των Play-Out ανάμεσα σε ΑΟ Καρυάς και ΑΕΚ Αρχαγγέλου δεν θα διεξαχθεί καθώς η ομάδα του Αρχαγγέλου έχει παραιτηθεί από την διαδικασία των Play-Out παίρνοντας τον δρόμο του Β' Τοπικού νωρίτερα, με τον αγώνα να κατοχυρώνεται με 3-0 υπέρ της Καρυάς, η οποία για να παραμείνει στο Α' Τοπικό χρειάζεται παραμονή του Εθνικού Φιλιππιάδας στην Γ' Εθνική και άνοδο του Τηλυκράτη σε αυτήν. Αν μια εκ των δύο ομάδων δεν εκπληρώσει τους στόχους της ο ΑΟ Καρυάς θα υποβιβαστεί στο Β' Τοπικό. 
 
Η 6η και τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7/4/2016 έχει τους εξής αγώνες
 
ΑΟ Καρυάς - ΑΟ Παλαίρου 
ΑΕΚ Αρχαγγέλου - ΑΟ Πλαγιάς 0-3
 
Δείτε την βαθμολογία των Play-Out ΕΔΩ
 
 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr