Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 24η Αγωνιστική PreGame, Μια αγωνιστική για όλα τα γούστα

2016-03-02 10:01

ΑΟ Πλαγιάς - Πανλευκάδιος 

 
Η Ομάδα της Πλαγιάς μάχεται για την απευθείας παραμονή της, ενώ ο Πανλευκάδιος μάχεται για τον τίτλο, ο ΑΟ Πλαγιάς έχασε την περασμένη αγωνιστική την 10η θέση από τον ΑΟ Παλαίρου, και με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θέλει να επιστρέψει ξανά στον θρόνο της απευθείας παραμονής, ο Πανλευκάδιος που βρίσκεται στην 2η θέση με μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή, δεν θέλει να χάσει ούτε έναν βαθμό, καθώς με ένα στραβοπάτημα ο Τηλυκράτης σε περίπτωση που είναι αλάνθαστος μέχρι το τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα χωρίς μπαράζ. 
 
Θρίαμβος Λούρου - Κεραυνός Θεσπρωτικού 
 
Η Μάχη της 5ης θέσης των Play-Off είναι σε αυτό το παιχνίδι, ο Θρίαμβος είναι 5ος με 35 βαθμούς και ο Κεραυνός ακολουθεί στην 6η θέση με 33, ο Θρίαμβος και ο Κεραυνός βρίσκονται και οι δύο σε τρομερή φόρμα, με τον παιχνίδι στον Λούρο να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με την ομάδα που θα νικήσει να παίρνει και την 5η θέση.
 
ΑΟ Καρυάς - ΠΕΑΣ Κατούνας 
 
Ο ΑΟ Καρυάς τις τελευταίες αγωνιστικές βρέθηκε αρκετά πίσω στην κούρσα της απευθείας παραμονής, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην 13η θέση με 19 βαθμούς, 7 λιγότερους από τον ΑΟ Παλαίρου που βρίσκεται στην 10η θέση, αλλά επίσης 7 περισσότερους από την Θύελλα Σινώπης που βρίσκεται στην 15η θέση, μια θέση που οδηγεί κατευθείαν στο Β' Τοπικό.
 
ΑΕΚ Αρχάγγελου - Θύελλα Σινώπης 
 
Ζήτημα ζωής και θανάτου ο σημερινός αγώνας για τις δύο ομάδες, 14η - 15η θέση, μια οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, η άλλη οδηγεί στο Β' Τοπικό, η ΑΕΚ βρίσκεται με 16 βαθμούς στην 14η και η Θύελλα βρίσκεται με 12 βαθμούς στην 15η, οι 4 βαθμοί σήμερα μπορεί να γίνουν 1 με την Θύελλα να ελπίζει στην παραμονή μέσω τον μπαράζ, με νίκη της ΑΕΚ όμως η διαφορά πάει στους 7, με την Θύελλα να είναι ακόμα ποιο κοντά στον Β' Τοπικό. Το ντέρμπι της παραμονής είναι εδώ. 
 
Τηλυκράτης Λευκάδας - ΑΟ Παλαίρου 
 
Ο Τηλυκράτης βρίσκεται 1ος με 62 βαθμούς, 2 περισσότερους από τον συντοπίτη του Πανλευκάδιο, και δεν ψάχνει να βρει μπελάδες, μετά και την αφαίρεση βαθμός που του στερεί προς το παρών το Πρωτάθλημα, με την νίκη να είναι μονόδρομος, από την άλλη ο ΑΟ Παλαίρου βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, προς το παρών στην 10η με 26 βαθμούς, μόλις έναν παραπάνω από τον ΑΟ Πλαγιάς, και καίγεται για βαθμούς για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής. Καθώς με ένα στραβοπάτημα μπορεί να βρεθεί και πάλι σε μπελάδες. 
 
Αμβρακικός Βόνιτσας - ΑΕ Πρέβεζας
 
Ισόπαλοι στην βαθμολογία, Ανεβασμένος ο Αμβρακικός σε σύγκριση με την Ένωση. Δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερο σημείο αυτός ο αγώνας για την ομάδα της Βόνιτσας, με την ΑΕ Πρέβεζας να βρίσκεται στο ποιο δύσκολο σημείο τον τελευταίων χρόνον, με 33 βαθμούς και οι δύο ομάδες κυνηγάνε την 5η θέση που βρίσκεται ο Θρίαμβος Λούρου με 35. Ο ΑΕ Πρέβεζας συνεχίζει να μην κερδίζει το 2016 ακόμα και κατώτερες ομάδες, με τον Αμβρακικό να να έχει την τύχη να αντιμετωπίζει την ποιο ντεφορμέ Ένωση στην Ιστορία της. 
 
Απόλλων Πάργας - Δόξα Ωρωπού 
 
Στην Πάργα ο Απόλλων θα προσπαθήσει να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στην συλλογή του για να καθαρίσει όσο ποιο γρήγορα γίνεται την 3η θέση. Απο την άλλη η ομάδα της Δόξας που έπεσε στην 9η θέση με 31 βαθμούς, κοιτάει την 5η θέση στους 4 βαθμούς, αλλά και την 11η θέση στους 6 βαθμούς. Με την νίκη σήμερα να δίνει τρομερή βαθμολογική ανάσα στην ομάδα αν τελικά έρθει.

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr