Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 22η Αγωνιστική PreGame, Η Αγωνιστική των μεγάλων ματς.

2016-02-20 11:01

Σπουδαία παιχνίδια μας φέρνει η 22η αγωνιστική στην Α' ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας. 

Αναλυτικά : 
 
Θρίαμβος Λούρου - Απόλλων Πάργας , 5ος - 3ος 
 
Ο Απόλλων Πάργας μπορεί να έχει σχεδόν σίγουρη την 3η θέση που οδηγεί στα Play-Off αν τελικά γίνουν, η ομάδα του Θρίαμβου Λούρου όμως την περασμένη αγωνιστική ανέβηκε στην 5η θέση, και ο σημερινός αγώνας με τον Απόλλων Πάργας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος αν θέλει να βρεθεί στην πεντάδα. 
 
Ο Θρίαμβος έχει ένα σερί 3 νικών κατεβάζοντας τον ΑΕ Πρέβεζα στην 6η θέση πιάνοντας την θέση της πεντάδας, την περασμένη αγωνιστική ο Θρίαμβος πήρε τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0 καθώς αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Ν. Λευκάδας, την 20η αγωνιστική στον Αρχάγελλο δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα παίρνοντας μια εύκολη νίκη με 0-3, με την αρχή να έχει γίνει από την 19η αγωνιστική με στον Λούρο με την ομάδα του Αμβρακικού Βόνιτσας, όπου πήρε δύσκολα την νίκη με 2-1, αλλά αυτό που μετράει είναι οι 3 Βαθμοί.
Ο Απόλλων Πάργας έχει να χάσει βαθμούς από τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανλευκάδιο, έκτοτε μετράει 4 σερί νίκες με ΠΕΑΣ Κατούνας, ΑΟ Παλαίρου, Αμβρακικό Βόνιτσας και ΑΕΚ Αρχάγγελου, εδώ να πούμε πως καμία νίκη δεν ήταν εύκολη για τον Απόλλων καθώς και τους 4 αγώνες τους έχει πάρει με ένα γκολ διαφορά, με μερικά από αυτά να μπαίνουν στα τελευταία λεπτά των αγώνων. 
 
ΑΟ Καρυάς - ΠΣ Πρέβεζας , Διαφορετικοί στόχοι στο Πρωτάθλημα, ίδιος στόχος στον αγώνα. 
 
Οι 5 πόντοι διαφορά από τον 5ο στην βαθμολογία Θρίαμβο Λούρου και 6 ΑΕ Πρέβεζας δεν προσφέρουν σιγουριά στην ομάδα της Πρέβεζας για μια θέση στην πεντάδα, από την άλλη ο ΑΟ Καρυάς καίγεται για βαθμούς, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την ομάδα του Αρχάγγελου από κάτω να απειλεί, αλλά και ο η απ'ευθείας παραμονής να μην βρίσκεται περισσότερους από 3 πόντους διαφορά, καθώς να μειωθεί δεν γίνεται, με την ομάδα του ΑΟ Πλαγιάς να αγωνίζεται με τον Απόλλων Ν. Λευκάδας.
Η Ομάδα της Καρυάς έχει να δει νίκη εντός αγωνιστικού χώρου από την 17η αγωνιστική στην οποία νίκησε την Θύελλα Σινώπης με το ευρύ 5-0, την 18η αγωνιστική απέσπασε 1 βαθμό από στην Πρέβεζα από τον ΑΕ Πρέβεζας κρατώντας τον στο 0-0, την 19η αγωνιστική στην Καρυά ήρθε ο Τηλυκράτης που έφυγε με τους 3 βαθμούς κερδίζοντας με 1-4, η 20η αγωνιστική ήταν 3 βαθμοί χωρίς κούραση καθώς αγωνίζονταν με τον Απόλλων Ν. Λευκάδας, και την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε το δικαίωμα στον ΑΟ Πλαγιάς να ξεφύγει με 3 βαθμούς.
Η Ομάδα του ΠΣ Πρέβεζας την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με τον Τηλυκράτη με 0-1 από το εξαιρετικό φάουλ του Κ. Δημουλιά, παίρνοντας μαζί του και τους 3 βαθμούς, χαλώντας και το σερί της ομάδας της Πρέβεζας που μετρούσε 3 νίκες συνεχόμενες με ΑΕ Πρέβεζας, Θύελλα Σινώπης και Κεραυνός Θεσπρωτικού αντίστοιχα. 
 
ΑΕΚ Αρχάγγελου - Δόξα Ωρωπού - Η Παραμονή θέλει ιδρώτα, η 5αδα ακόμα περισσότερο. 
 
Η Δόξα Ωρωπού βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την πεντάδα, η ΑΕΚ Αρχάγγελου 2 βαθμούς μακριά από τον υποβιβασμό. Με την Θύελλα Σινώπης από κάτω της, 2 βαθμούς μακριά η ομάδα του Αρχάγγελου θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως για την σημερινή αναμέτρηση με τους 3 βαθμούς να φαντάζουν μονόδρομος για αυτούς, από την άλλη η Δόξα βλέπει πεντάδα ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Ένωσης Πρέβεζας ή του Θρίαμβου.
Η ΑΕΚ έχει να δει βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου από την 13η αγωνιστική στην οποία νίκησε τον ΑΟ Πλαγιάς με 2-0 στον Αρχάγγελο, έκτοτε μετράει 7 σερί ήττες, και μια νίκη στα χαρτιά από τον Απόλλων Ν. Λευκάδας.
Η Δόξα Ωρωπού στους 3 τελευταίους αγώνες μετράει 2 Νίκες και 1 Ήττα, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τον Αμβρακικό Βόνιτσας με 2-1 στον Ωρωπό, την 20η αγωνιστική με τον ΑΟ Παλαίρου είχαμε πάλι το ίδιο σκορ, αλλά αυτή τη φορά με τον ΑΟ Παλαίρου νικητή, η 19η αγωνιστική πρόσθεσε άλλο ένα τρίποντο κερδίζοντας με 3-1 τον ΠΕΑΣ Κατούνας.
 
 
Τηλυκράτης - Πανλευκάδιο - Το πρωτάθλημα τελειώνει εδώ; η μήπως ξαναρχίζει; 
 
Το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, το παιχνίδι που μπορεί να βάλει τέλος στο θέμα Πρωταθλητή, ή να μας οδηγήσει σε μπαράζ. Αήττητες και οι δύο ομάδες θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να χαλάσουν το σερί του Αντιπάλου.
Ο Πανλευκάδιος που μετράει με 18 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 21 αγώνες, βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή, 1 ισοπαλία παραπάνω από τον Τηλυκράτη τον κρατάει μακριά από την 1η θέση,  Ο Πανλευκάδιος έχει να γνωρίσει Ισοπαλία από την 17η αγωνιστική με τον 3ο στην βαθμολογία Απόλλων Πάργας στην Πάργα, από την 18η αγωνιστική μέχρι και την 21η μετράει 4 νίκες με Δόξα Ωρωπού, Κεραυνό Θεσπρωτικού, Θύελλα Σινώπης και ΑΕ Πρέβεζας αντίστοιχα. 
Ο Τηλυκράτης βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση βαθμολογικά, με 19 νίκες και 2 ισοπαλίες κρατάει την πρωτιά με 59 βαθμούς, αν δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις και ο Τηλυκράτης κερδίσει τον σημερινό αγώνα θα φτάσει τους 62 βαθμούς, 5 βαθμούς παραπάνω από τον Πανλευκάδιο, με αποτέλεσμα αν συνεχίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος χωρίς απώλειες να στεφθεί πρωταθλητής χωρίς μπαραζ. Στο Πρωτάθλημα ο Τηλυκράτης γνώρισε την 2η του ήττα στην 20η αγωνιστική με την ομάδα της Πλαγιάς να κάνει την έκπληξη μέσα στην Λευκάδα και να κρατάει τον Τηλυκράτη στο 1-1 , η 2η Ισοπαλία έρχεται από τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Πανλευκάδιο. 
 
 
 
AE Πρέβεζας - ΠΑΣ Κατούνας - μπαράζ πρωταθλήματος vs μπαράζ παραμονής 
 
Ο ΑΕ Πρέβεζας χάνοντας την θέση της πεντάδας η οποία πλέον βρίσκεται έναν βαθμό μακριά θέλει να επανέλθει και να κρατήσει πάλι μια θέση στα Μπαράζ, από την άλλη μεριά η ομάδα της Κατούνας μάχεται για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής καθώς βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς μακριά από την 10η θέση. 
Συνεχίζει να αγνοεί την νίκη εντός αγωνιστικού χώρου για το 2016 ο ΑΕ Πρέβεζας, με την νίκη της 15ης αγωνιστικής ενάντια στην Θύελλα Σινώπης την τελευταία αγωνιστική του 2015 να είναι η τελευταία νίκη που έχει πάρει. Εκτός από αυτό η ομάδα της Ένωσης μετράει 2 σερί ήττες και 2 Ισοπαλίες στα τελευταία 4 παιχνίδια με Πανλευκάδιο, ΠΣ Πρέβεζας τις ήττες και ΑΟ Πλαγιάς, ΑΟ Καρυάς τις Ισοπαλίες, θα μπορέσει σήμερα να πάρει το πρώτο τρίποντο του 2016 η Ένωση; 
Ο ΠΑΣ Κατούνας δίνει τη δική του μάχη στην άλλη μεριά του βαθμολογικού πίνακα, στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις του έχει καταφέρει να πάρει 1 Νίκη την περασμένη αγωνιστική με την Θύελλα Σινώπης με 1-0 και 2 Ήττες με Κεραυνό Θεσπρωτικού (1-0) και Δόξα Ωρωπού (3-1).
 
 
 
Θύελλα Σινώπης - ΑΟ Παλαίρου - Η μάχη της παραμονής με διαφορετικούς τρόπους
 
Η Ομάδα της Σινώπης βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 15η θέση που οδηγεί στο Β' Τοπικό του χρόνου με 11 βαθμούς, μόλις 2 βαθμούς μακριά από την ΑΕΚ Αρχάγγελου που βρίσκεται στην ζώνη των μπαράζ παραμονής, από την άλλη η ΑΕ Παλαίρου κρατάει την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, όσους έχει και ο 10ος ΑΟ Πλαγιάς .
Η ομάδα της Σινώπης έχει μετατραπεί σε σάκος του μποξ για τις περισσότερες ομάδες, την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Σινώπης σε ομάδα στα μέτρα της όμως έδωσε την μάχη της με τον ΠΕΑΣ Κατούνας, χωρίς τελικά να παίρνει κάποιον βαθμό, χάνοντας με το ρευστό 1-0. Την 20η αγωνιστική γνώρισε την Ήττα με 0-6 από τον Πανλευκάδιο με τον ΠΣ Πρέβεζας την 19η αγωνιστική να προσθέτει μια ήττα ακόαμ στην Θύελλα με 3-0. 
Ο ΑΟ Παλαίρου κάνει ένα αξιόλογο πρωτάθλημα μετρώντας συνολικά 6 Ισοπαλίες και 4 Ήττες σε 21 αγώνες, στους 3 τελευταίους έχει μαζέψει συνολικά 4 βαθμούς, με απολογισμό 1 Νίκη 1 Ισοπαλία και 1 Ήττα, την Περασμένη αγωνιστική στο Θεσπρωτικό πήρε έναν βαθμό από τον Κεραυνό, την 20η αγωνιστική ήρθε η μεγάλη νίκη επί της Δόξας Ωρωπού στο γήπεδο της, στην Πάργα όμως δεν είχε γίνει το ίδιο με τον 3ο στην βαθμολογία Απόλλωνα να παίρνει και τους 3 βαθμούς κερδίζοντας με 1-0.
 
 
 
Αμβρακικός Βόνιτσας - Κεραυνός Θεσπρωτικού - Ισόβαθμοι στην μέση της βαθμολογίας 
 
Ισόβαθμοι με 29 βαθμούς στην μέση του βαθμολογικού πίνακα Αμβρακικός Βόνιτσας και Κεραυνός Θεσπρωτικού δεν βρίσκονται ούτε μακριά από την 5η θέση (5 βαθμούς) ούτε μακριά από τα μπαράζ παραμονής όμως(7 βαθμούς). 
Ο Αμβρακικός μετράει 3 σερί ήττες, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο κυνήγι της 5ης θέσης, με την Δόξα Ωρωπού (2-1)  Απόλλων Πάργας (0-1) και Θρύαμβο Λούρου (2-1) να δείχνουν πως θέλουν περισσότερο την πεντάδα από αυτούς.
Ο Κεραυνός στις 3 τελευταίες αγωνιστικές μετράει 1 Νίκη 1 Ισοπαλία και 1 Ήττα. 
Την περασμένη αγωνιστική στο Θεσπρωτικό δεν μπόρεσε να πάρει την Νίκη με τον ΑΟ Παλαίρου να φεύγει από την έδρα του με 1 βαθμό (1-1), η 20η αγωνιστική με τον ΠΕΑΣ Κατούνας ήρθε να προσθέσει 3 βαθμούς στο ενεργητικό της ομάδας κερδίζοντας με 1-0, με το ίδιο σκορ αλλά αυτή την φορά ενάντια της έχασε και στην Λευκάδα την 19η αγωνιστική με τον Πανλευκάδιο. 

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr