ΕΠΣ Άρτας: Η Ιστορική Αναγέννηση Άρτας χάνει γιατί δεν έχει παίκτες!

2016-09-11 00:45
Αποτέλεσμα εικόνας για αναγεννηση αρτασ 1970
Τα ένδοξα χρόνια της δεκαετίας του 70' όπου η ιστορική Αναγέννηση Άρτα πάλευε με Κέρκυρα, Καλαμάτα, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό για την άνοδο στην Α' Εθνική φαίνονται μια ανάμνηση που παίρνει μια πικρή γεύση στις ημέρες μας.
 
Πόσο μάλλον οι 12.000 φίλοι της ομάδας στην Ριζούπολη το 1979 στα μπαράζ παραμονής στην Β' Εθνική με την Βέροια, καθώς σήμερα και αυτοί οι 10 που πηγαίνουν στο γήπεδο δεν βλέπουν ποδόσφαιρο από την ομάδα που έχουν τιμήσει την φανέλα της με την παρουσία τους. 
 
Η Ομάδα της πόλης περνάει κρίση και όλοι στην Άρτα ξέρουν ποιος φταίει για αυτό!
 
Στην ολιγόλεπτη ιστορία του σημερινού παιχνιδιού ανάμεσα σε Αναγέννηση Άρτας και ΑΕ Ξηροβουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας η Αναγέννηση ξεκίνησε το παιχνίδι με 9 παίκτες! Στο  1ο λεπτό έμεινε με 8 λόγο τραυματισμού. Ενώ μέχρι το δέκα που υποτίθεται πως έγινε η διακοπή του παιχνιδιού άλλοι δυο ποδοσφαιριστές πήραν την δρόμο των αποδυτηρίων για να αφήσουν την ομάδα με 6 και να διακοπή οριστικά το παιχνίδι με το σκορ να είναι στο 0-1 για την ΑΕ Ξηροβουνίου που μετά από αυτό το συμβάν θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3. 
 
Πριν την έναρξη του αγώνα οι της Αναγέννησης έψαχναν ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Τελικά βρέθηκαν 9 "παλικάρια" για την έναρξη αυτού λίγο πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης κλείσει το φύλλο αγώνα, κάτι που δεν άργησε να γίνει φυσικά. 
 
Το μόνο που μένει από αυτό το παιχνίδι είναι θλίψη, οργή και στεναχώρια για μια ομάδα με μεγάλη Ιστορία που βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. 
 
Φωτογραφία: Αρχείο Κώστα Μπανιά

Επαφή

Hπειρος Σπορ HpeirosSpor@yahoo.gr